USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

ЗСУ завдали нового удару по полігону окупантів: У ГУР кажуть про ліквідацію понад 60 росіян. Відео

Під час атаки міг бути ліквідований і командирський склад
ЗСУ воїни артилерія
Джерело: відкриті джерела

Збройні сили України завдали удару по полігону росіян біля Подо-Калинівки на Херсонщині. Противник втратив понад 60 солдатів, повідомив представник ГУР МО України Андрій Юсов у коментарі hromadske.

Кадри удару по полігону з'явилися ще напередодні ввечері. Їх опублікували аналітики з DeepState. Там також зазначили, що під обстріл потрапили російські бійці з 328-ї ДШП, 810-ї ОБрМП і 81-ї САП.

В Силах оборони півдня пізніше розповіли, що в момент атаки на полігон, імовірно, приїжджало керівництво угруповання "Днєпр" для перевірки вогневої підготовки підрозділів, що готуються на штурми села Кринки.

Цю саму інформацію підтвердила і речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк в ефірі "Київ24", заявивши, що вчора ЗСУ відпрацювали по одному з полігонів, де ворог готує штурмові групи.

При цьому представник української розвідки Андрій Юсов сказав, що інформація щодо ліквідації командирського складу уточнюється.

Подо-Калинівка розташована приблизно за 40 км від населеного пункту Кринки, де українські воїни утримують плацдарм.

Варто зазначити, що нещодавно міністр оборони РФ Сергій Шойгу в бесіді з диктатором РФ Володимиром Путіним доповів про "зачистку Кринок" на лівому березі Дніпра. Однак в Оперативному командуванні "Південь" ЗСУ заявляють, що населений пункт продовжує перебувати під контролем українських військ.

Нагадаємо, що це вже другий удар по російському полігону за останні кілька днів. Учора ми писали, що українська армія атакувала полігон окупантів біля Волновахи. Там також загинули близько 60 росіян.

Читайте також:
На фронті загинув український журналіст Андрій Топчій На фронті загинув український журналіст Андрій Топчій
Ворог атакував енергетичну інфраструктуру України у кількох областях: Є пошкодження обладнання. Оновлено Ворог атакував енергетичну інфраструктуру України у кількох областях: Є пошкодження обладнання. Оновлено
У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах У Львівській області співробітники ТЦК будуть чергувати на блокпостах
Канада виділить 2,3 млн доларів на виробництво українських дронів Канада виділить 2,3 млн доларів на виробництво українських дронів