USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 7 8 3 0 (+870)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

Зеленський ввів санкції проти президента Сирії Асада: Загалом до списку потрапили 300 осіб

Також до санкційного списку РНБО внесено міністра закордонних справ Сирії Фейсала аль-Мікдада
Володимир Зеленський у Раді
Джерело: Уніан

Президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти 300 фізичних і 141 юридичної особи. До списку потрапили сирійські чиновники, зокрема президент країни Башар Хафеза аль-Асад. Про це йдеться в указі глави держави.

Також до санкційного списку РНБО внесено міністра закордонних справ Сирії Фейсала аль-Мікдада.

Імовірно, вони потрапили до списку за активну підтримку кремлівського режиму і визнання окупованих територій України частиною РФ.

Економічні обмеження запроваджено терміном на 10 років. Санкції передбачають блокування активів, обмеження торговельних операцій, зупинку виконання економічних і фінансових зобов'язань.

З повним списком фізичних осіб можна ознайомитися нижче.

Що стосується юридичних осіб, то санкції було застосовано, зокрема, проти російських компаній, пов'язаних із космічною, корабельною, авіаційною промисловостями та інші.

Раніше

Минулого тижня президент Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради нацбезпеки і оборони про санкції проти російських букмекерських контор та сотень компаній, а також 120 фізичних осіб.

Читайте також:
ЄС має намір розширити покарання за обхід санкцій проти Росії ЄС має намір розширити покарання за обхід санкцій проти Росії
У Польщі затримали агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Зеленського У Польщі затримали агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Зеленського
Зеленський цьогоріч не підписав 36 законодавчих ініціатив Зеленський цьогоріч не підписав 36 законодавчих ініціатив
Не виключено, що Росія може атакувати атомні електростанції в Україні, – Зеленський Не виключено, що Росія може атакувати атомні електростанції в Україні, – Зеленський