USD
НБУ
41.36
Готівка
41.63
EUR
НБУ
46.01
Готівка
46.50
Втрати росіян: 6 3 5 8 8 0 (+1020)
USD
НБУ
41.36
Готівка
41.63
EUR
НБУ
46.01
Готівка
46.50

Завдяки Кримській платформі вдалося повернути увагу світу до окупації Криму, – Зеленський

До четвертого саміту міжнародної Кримської платформи приєдналися понад 60 учасників
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський
Джерело: Офіс Президента

Кримська платформа справді збільшує українську силу в усіх сенсах. Про це заявив президент Володимир Зеленський за підсумками саміту Кримської платформи, передає пресслужба Офісу президента України.

"До четвертого саміту міжнародної Кримської платформи приєдналися понад 60 учасників. Завдяки "Кримській платформі" вдалося повернути й зміцнити увагу світу до російської окупації українського Криму", – сказав він.

Новини за темою: Саміт Кримської платформи: Які заяви зробили Литва, Хорватія та Латвія

Глава держави подякував усім партнерам, які дієво допомагають протистояти російській агресії та наближати справжній мир.

"Ми зараз зокрема завдяки Кримській платформі, завдяки всім нашим дипломатичним зусиллям, завдяки спротиву нашого народу, наших воїнів абсолютно чітко примушуємо Росію до реальності, а саме – до міжнародного права, до сили світової солідарності, а також до необхідності відновити для України повну справедливість і зрештою – надійний мир для всієї нашої землі, для всіх наших людей", – додав він.

Український лідер наголосив, що Росія повинна бачити й точно бачить, що світ не зупиняється в русі до відновлення справедливості.

Що таке Кримська платформа?

Кримська платформа – це ініційований Україною міжнародний координаційний механізм для повернення питання Криму до порядку денного, захисту прав людини, сприяння деокупації півострова, зміцнення європейської та глобальної безпеки.

Читайте також:
Уперше в тендерах Уперше в тендерах "Коаліції дронів" братимуть участь українські компанії
На підконтрольних Україні територіях перебуває до 30 млн громадян На підконтрольних Україні територіях перебуває до 30 млн громадян
Російський Російський "кріт", який шпигував на оборонному заводі в Києві, отримав 15 років тюрми
Німеччина виділить Україні 100 млн євро допомоги напередодні зими Німеччина виділить Україні 100 млн євро допомоги напередодні зими