USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Замінить Маляр: Що відомо про нову заступницю міністра оборони Наталію Калмикову?

Кабмін призначив Калмикову на посаду заступника міністра 27 вересня
заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова
Джерело: відкриті джерела

Колишня заступниця міністра Ганна Маляр повідомила, що передала справи своїй наступниці Наталії Калмиковій. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Це фото з Наталією Калмиковою зроблено в дні звільнення Києва та області. Тоді ми всі були об'єднані заради цієї мети. Хочу підтримати Наталку з призначенням на посаду заступника міністра оборони", - написала вона.

"Знаю, що буде важко. Але ця робота дуже важлива для країни, тому що війна триває", - додала Маляр.

Що відомо про кар'єру Наталії Калмикової?

Наталя Калмикова закінчила Вінницький національний медичний університет та Вінницьку академію неперервної освіти за спеціальністю "Магістр публічного управління".

До призначення в Міноборони Калмикова обіймала посаду виконавчого директора Українського ветеранського фонду. Ще раніше вона була радницею з гендерних питань Командувача Сухопутних військ ЗСУ.

Відомо, що Калмикова у квітні 2014 року стала волонтеркою і допомагала українській армії. За період співпраці із сектором безпеки та оборони нагороджена низкою державних відзнак. Зокрема, нагрудним знаком "Знак пошани" (Міністерство оборони України), заохочувальними медалями "За особливі заслуги" Командувачів різних родів військ, медаллю "За сприяння Збройним Силам" (Міністерство оборони).

Як відомо, кабмін призначив Калмикову на посаду заступника міністра 27 вересня.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську