USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Замах на держзрадника Царьова здійснили співробітники СБУ, – ЗМІ

Шансів вижити у зрадника мало
Олег Царьов
Джерело: відкриті джерела

Замах на екснардепа Олега Царьова у Криму – це спецоперація співробітників Служби безпеки України. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на співрозмовників у відомстві.

Деталі цієї спецоперації поки що не розголошуються. Однак відомо, що в Царьова влучили двома пострілами з вогнепальної зброї. 

Повідомляється, що стан Царьова критичний – лікарі боряться за його життя, але шанси вижити у нього мізерні.

Новини за темою: Регіонал Єфремов, що обвинувачується у держзраді, втік до Москви, – розслідування

"Він давно був у списку зрадників, які мають відповісти за свої злочини. Царьов – абсолютно законна ціль. Це не просто фанатик "руського міра", а людина, яка особисто приїхала разом з російськими танками захоплювати Київ", – підкреслив співрозмовник агентства.

Замах на Царьова. Що відомо

Інформація про замах на зрадника почала з'являтися ще вдень. Пізніше адміністратор телеграм-каналу Царьова підтверив, що опівночі на території санаторію імені Кірова у Ялті, де мешкає екснардеп, у нього нібито двічі стріляли.

"Близько опівночі на території санаторію, де він поживає, у нього двічі стріляли. Інформації про злочинця немає, працюють силовики. На момент прибуття карети швидкої допомоги Олег був непритомний, з великою крововтратою. Інформації про стан його здоров'я на цей момент немає", – вказувалося в публікації.

Про Царьова

Олег Царьов був народним депутатом від "Партії регіонів". У 2014 році після Революції Гідності 2014 року відкрито агітував за "референдуми" в Донецькій та Луганській областях. Після створення ОРДЛО оголосив себе "спікером парламенту Новоросії".

6 березня 2023 року зрадника заочно засудили до 12 років позбавлення волі. Він був визнаний винним у зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України.

У травні цього року йому, Дмитру Святашу та Ігорю Маркову – екснардепам від "Партії регіонів" повідомлено про підозру у державній зраді.

Нагадаємо, 18 жовтня Святошинський райсуд Києва визнав винними беркутівців у розстрілі протестувальників під час Революції гідності 20 лютого 2014 року.

Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
СБУ вбачає загрозу сплаті податків до держбюджету від касових апаратів СБУ вбачає загрозу сплаті податків до держбюджету від касових апаратів
Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар
У Києві рейдери намагалися дати полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря: Ділків затримали У Києві рейдери намагалися дати полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря: Ділків затримали