USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60
Втрати росіян: 6 6 7 6 3 0 (+1290)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60

Єрмак заявив, що план перемоги представлять українцям, однак не весь

Є інформація, яка містить військову таємницю
Єрмак
Джерело: відкриті джерела

Українцям невдовзі представлять план перемоги. Однак розголошувати всі пункти не будуть. За словами глави Офісу президента України Андрія Єрмака, він містить інформацію, яку не варто знати ворогу. Про це посадовець заявив в ефірі національного телемарафону.

Очільник ОП зазначив: план Володимира Зеленського після презентації західним партнерам буде представлений українцям, але певні положення документа залишаться у секреті. Він наголосив, що деякі етапи плану перемоги мають "чутливий характер" й варто певні деталі поки тримати у таємниці з метою нерозкриття інформації російським загарбникам.

"Все що стає публічним, чують не тільки у нас в країні, це чує і ворог. І тому, безумовно, деякі деталі цього плану є закритими. Але ви знаєте, важливо реалізацію цього плану побачити на ворожій території", – звернув увагу Єрмак.

Водночас глава Офісу президента запевнив, що громадяни України зрозуміють необхідність приховування певних аспектів плану перемоги, оскільки український народ "дуже розумний й часто краще за політиків розуміє ситуацію".

Раніше Володимир Зеленський заявляв, що план перемоги України стане шляхом до дипломатичного завершення війни. Він складається з п'яти пунктів й містить конкретні цифри, а також обсяги військової допомоги.

Перед цим український лідер повідомив, що Росія має бачити план перемоги України та брати участь у другому Саміті миру.

Також президент Зеленський говорив, що план складається з чотирьох основних пунктів і "плюс" один, який знадобиться Україні після війни. Зокрема йдеться про безпеку, а також військову та економічну підтримку.

Днями глава держави представив план перемоги України у Сполучених Штатах Америки. Документ отримали Джо Байден та кандидати в президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп.

Читайте також:
Литва передасть Україні п'ять тисяч FPV-дронів власного виробництва Литва передасть Україні п'ять тисяч FPV-дронів власного виробництва
Мобілізація та демобілізація: Чи можна вирішити проблему, пояснює експерт Мобілізація та демобілізація: Чи можна вирішити проблему, пояснює експерт
На зустрічі з Зеленським Шольц анонсував новий пакет військової допомоги для України На зустрічі з Зеленським Шольц анонсував новий пакет військової допомоги для України
Залежить від непрофесійності окремих людей: Чи справді в українське військо постачають неякісні продукти? Залежить від непрофесійності окремих людей: Чи справді в українське військо постачають неякісні продукти?