USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 4 0 7 9 0 (+820)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

Єдиний вихід для Путіна – це фізичне знищення, – експерт

Російська еліта не видасть свого президента, а його знищення замаскують під самогубство
Путін

Російський диктатор Володимир Путін

Джерело: UWN

Президента РФ Володимира Путіна ніхто не буде арештовувати, оскільки після цього він не залишатиметься легітимним лідером. Тому, скоріше за все, він буде фізично знищений своїм же оточенням, розповів в ефірі UWN політтехнолог Тарас Загородній. 

При цьому нагадав, що вбивство глави держави, що маскувалось під самогубство чи хворобу – це стара традиція Росії, що тягнеться ще з часів імперії.

"Стосовно самогубства, воно буде настільки очевидним всім, що ніхто навіть розтину не буде робити. Цього, скоріш за все, не буде, тому що арешт заради чого? Щоб він залишався легітимним лідером навіть під арештом? Скоріш за все, це буде фізичне знищення. І Путін це чудово розуміє", – наголосив експерт.

Коли знищення Путіна стане можливим

Аналітик уточнив, що фізичне знищення стане можливим після того, як російські еліти зможуть між собою домовитися про переділ держави.

"Тут єдиний вихід – це фізичне знищення, це цілком реально і можливо, якщо буде таке міжелітне збалансування, яке призведе до того, що саме Путін буде знищений. В народ російський я не вірю, цього, скоріш за все, не буде, в принципі, самій російській владі не цікаво, щоб народ запам’ятав і створив собі прецедент, що в результаті їхніх протестів відбулася зміна влади. В Росії, я думаю, це вже неможливо", – додав Загородній.

Нагадаємо, раніше ми писали, що оточення Путіна після ордеру на його арешт почало терміново шукати нового господаря.

Читайте також:
З жовтня минулого року Росія захопила 505 квадратних кілометрів території України, - ISW З жовтня минулого року Росія захопила 505 квадратних кілометрів території України, - ISW
Військові зможуть визначати, хто отримуватиме виплати у разі їхньої смерті: Закон набув чинності Військові зможуть визначати, хто отримуватиме виплати у разі їхньої смерті: Закон набув чинності
РПЦ закликала до РПЦ закликала до "священної війни" в Україні: Як реагує УПЦ
Знущалися через сексуальну орієнтацію: Активісти розповіли, як росіяни катували представників ЛГБТК у Херсонській області Знущалися через сексуальну орієнтацію: Активісти розповіли, як росіяни катували представників ЛГБТК у Херсонській області