USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Які документи мають носити із собою військовозобов’язані: Роз’яснення ТЦК

Важливо, щоб у громадянина була інформація щодо оновлення даних з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів
Військовий квиток
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Військовозобов’язані, призовники та резервісти мають постійно носити із собою приписне посвідчення, військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов’язаного. Про це повідомляє Кременчуцький районний Територіальний центр комплектування та соцпідтримки на сторінці у Facebook.

Крім того, важливо, щоб була інформація щодо оновлення даних з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

"Це може бути VIN-код, що отриманий у ТЦК та СП, витяг, отриманий через ЦНАП, або інформація з реєстру "Оберіг" у застосунку "Резерв+", – йдеться у повідомленні.

У Терцентрі комплектування нагадали, що актуалізувати свої дані можна будь-яким способом – як через ЦНАП, так і через застосунок "Резерв+".

"Якщо у витягу не відображається VIN-код (21 цифра), то необхідно звертатися виключно до ТЦК та СП для уточнення інформації", – додали у Територіальному центрі комплектування.

Закон про мобілізацію

18 травня в Україні запрацював новий закон про мобілізацію

Тепер усі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 календарних днів зобов’язані оновити дані стосовно свого місця перебування. А вручення повістки буде вважатися здійсненим тоді, коли Територіальний центр комплектування надішле документ на останню відому адресу, за якою зареєстрована особа.

На облік будуть братися громадяни із 17 років. Виняток – особи, які відбувають покарання. 

Як працює додаток "Резерв+"?

Зазначимо, що оновити дані, згідно з новим законом, можна через застосунок "Резерв+". Він надає можливість оперативного оновлення даних і доступу до інформації в реєстрі "Оберіг" та став доступним для скачування на смартфонах через App Store і Google Play Market з 18 травня.

Технічна команда працює 24/7, виправляє всі помилки та реагує на зауваження.

Читайте також:
Цього року в ряди ВМС стане флагман Цього року в ряди ВМС стане флагман "Гетьман Іван Мазепа": Як його застосовуватимуть
Бої у Часовому Ярі: Окупанти рухаються до Торецька Бої у Часовому Ярі: Окупанти рухаються до Торецька
З Маріуполя вивезли ще одну партію українського зерна З Маріуполя вивезли ще одну партію українського зерна
Шалені втрати на спробі взяти лиш один мікрорайон міста: Військові назвали, скільки росіян загинуло у Часовому Ярі Шалені втрати на спробі взяти лиш один мікрорайон міста: Військові назвали, скільки росіян загинуло у Часовому Ярі