USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

WhatsApp дозволив надсилати відеоповідомлення

СМС можуть тривати до 60 секунд кожне і захищені наскрізним шифруванням мережі
WhatsApp
WhatsApp
Джерело: gsmarena

WhatsApp нарешті підтримує надсилання та отримання відеоповідомлень. Вони можуть тривати до 60 секунд кожне і захищені наскрізним шифруванням мережі, поінформували на сайті gsmarena.com.

Так, надсилання відеоповідомлень схоже на те, як працює надсилання голосових повідомлень. Це зробили для того, щоб не було додаткового навчання.

"Піктограму, яка раніше призначалася для голосових повідомлень, тепер можна торкнутися, щоб перейти в режим відеоповідомлення. Потім ви просто тримаєте його та записуєте так само як і голосові повідомлення, а коли відпускаєте, воно надсилається. Також можете провести пальцем угору, щоб заблокувати та записати відео, не утримуючи кнопку натиснутою – знову ж таки, як і з голосовими повідомленнями", – йдеться у повідомленні.

До речі, відео автоматично відтворюється з вимкненим звуком, коли його відкривають у чаті, а торкання відео під час його відтворення запускає (а потім перемикає) звук.

Новини за темою: ЄС оштрафував компанію Meta за недотримання правил конфіденційності на рекордні 1,3 млрд доларів

Відеоповідомлення зараз розгортаються і будуть доступні для всіх користувачів WhatsApp "найближчими тижнями".

Раніше

Сервіс обміну повідомленнями WhatsApp, що належить компанії Meta, додав можливість редагування надісланих повідомлень. Про це йдеться на сайті месенджера.

"Тепер ви зможете легко виправити друкарську помилку або додати додаткові відомості вже після доставки повідомлення", – розповіли в WhatsApp.

Для використання функції необхідно натиснути на повідомлення та утримувати, після чого вибрати пункт "Змінити" у меню. Переписати повідомлення можна протягом 15 хвилин після надсилання.

Читайте також:
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування Російські війська можуть використовувати супутникові системи, виготовлені в Україні, – розслідування
Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters Apple, ймовірно, покаже власний штучний інтелект на презентації в червні, – Reuters
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків