USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога

Наразі поїзд Стрий – Івано-Франківськ продовжує рух із затримкою в 1 годину 42 хвилини
Укрзалізниця потяг
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Унаслідок шторму в Стрийському районі, що на Львівщині, на вагон приміського поїзда №6424 Стрий – Івано-Франківськ впало дерево. Унаслідок події є травмовані пасажири та залізничники, повідомляють у пресслужбі "Укрзалізниці".

В УЗ розповіли, що всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу. А чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога. І нині люди перебувають у безпеці.

Наразі поїзд №6424 продовжує рух із затримкою в 1 годину 42 хвилини. Пасажирів пересадили з ушкодженого вагона до резервного, який залізничники оперативно приєднали під час стоянки.

"Штормове попередження нині шириться регіонами, тож просимо уважно стежити за попередженнями синоптиків. Поїзди "Укрзалізниці" продовжують рух попри негоду", – зауважили в УЗ.

Тим часом синоптики попереджали, що до кінця доби 18 серпня в західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях і Києві ймовірні грози, місцями шквали 15–20 м/с. А завтра, 19 серпня, вдень у західних областях може бути місцями короткочасний дощ і гроза.

До речі, на залізничних коліях в Україні в цьому році (станом на кінець травня, – ред.) було травмовано 120 людей, з них 76 осіб померли. В "Укрзалізниці" кожний такий випадок аналізують, а також мають дані щодо найнебезпечніших місць і концентрації подібних інцидентів.

Читайте також:
У Польщі в деяких регіонах через повінь запроваджують стан стихійного лиха У Польщі в деяких регіонах через повінь запроваджують стан стихійного лиха
У поїзді Черкаси – Івано-Франківськ співробітники воєнізованої охорони у п'яному вигляді влаштували бійку У поїзді Черкаси – Івано-Франківськ співробітники воєнізованої охорони у п'яному вигляді влаштували бійку
Вода зносить будинки і забирає життя: Європу накрили потужні повені. Відео Вода зносить будинки і забирає життя: Європу накрили потужні повені. Відео
УЗ створила Мапу безбар’єрності українських вокзалів УЗ створила Мапу безбар’єрності українських вокзалів