USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55
Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Велика Британія запровадила санкції проти російських Повітряно-космічних сил

Крім того, введено обмеження проти пʼяти російських кораблів
санкції

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Велика Британія ввела нові санкції проти Росії, зокрема проти Повітряно-космічних сил. Про це повідомляє пресслужба британського уряду.

Також обмеження запроваджено проти 924-го Державного центру безпілотної авіації та Командування військово-транспортної авіації РФ. Саме цей центр відповідає за поставлення безпілотників в армію окупанта.

Крім того, ввели штрафні заходи проти пʼяти російських кораблів.

РФ, попри санкції, отримала понад 2 млрд євро та доларів

Нагадаємо, у серпні повідомлялось, що з моменту, коли Сполучені Штати Америки та Європейський Союз заборонили експорт своїх банкнот до РФ (з березня 2022 року), держава-агресорка отримала від Об'єднаних Арабських Еміратів та Туреччини понад 2 млрд у доларах та євро.

А ще країна походження більш ніж половини загальної суми не була вказана в документах. Видання зазначає, що саме ОАЕ та Туреччина не запровадили обмежень на торгівлю з Росією.

Для порівняння, у період з листопада 2021-го по лютий 2022 року в Росію було ввезено банкнот доларів і євро на суму 18,9 млрд доларів, тоді як за попередні чотири місяці – лише 17 млн доларів. А з лютого 2022-го до кінця 2023 року з Росії було вивезено лише 98 млн у доларах і євро.

Читайте також:
Загальні втрати України та РФ у війні сягнули мільйона осіб, – WSJ Загальні втрати України та РФ у війні сягнули мільйона осіб, – WSJ
Meta заблокує доступ для RT та інших державних ЗМІ Росії Meta заблокує доступ для RT та інших державних ЗМІ Росії
Британія не дозволить Україні завдавати ударів по РФ ракетами Storm Shadow без відмашки США, – ЗМІ Британія не дозволить Україні завдавати ударів по РФ ракетами Storm Shadow без відмашки США, – ЗМІ
Путін наказав збільшити чисельність армії до 1,5 млн осіб: У ISW пояснили, навіщо це Кремлю Путін наказав збільшити чисельність армії до 1,5 млн осіб: У ISW пояснили, навіщо це Кремлю