USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

В Україні через негоду загинули 12 людей: Яка ситуація з погодою сьогодні

З 26 листопада підрозділи ДСНС відбуксирували близько двох тисяч транспортних засобів
негода в україні
Наслідки негоди в Україні
Джерело: ДСНС України

Через негоду в Україні загинуло 12 осіб. Ще 23 – постраждало, серед них – дві дитини. Про це інформує Міністерство внутрішніх справ.

"Наразі на території держави ускладнених погодних умов немає. Залишається знеструмленим 521 населений пункт в 11 областях", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з 26 листопада підрозділи ДСНС відбуксирували близько двох тисяч транспортних засобів, зокрема 31 пасажирський автобус та 33 автомобілі швидкої медичної допомоги.

Надано допомогу понад чотирьом тисячам громадян, з них 226 – діти.

Проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Перекрито рух для всіх категорій транспорту на автодорозі Миколаївської області Т -15-10 Арбузинка – Нова Одеса.

Тривають роботи з очищення ділянок автодоріг М-16 в Одеській області, автодоріг М-13, Р-75, Т-15-04, Т-15-06, Т-15-10 –  Миколаївській області та М-13 – у Кіровоградській області.

Підрозділи МВС працюють у посиленому режимі й готові до будь-яких викликів. Продовжують допомагати населенню і ліквідовують наслідки негоди.

Яка ситуація з електрикою?

Рівень споживання електроенергії стрімко зростає. Диспетчерський центр "Укренерго" прогнозує, що споживання буде триматися на максимумі протягом дня.

Причини зростання споживання: погіршення погодних умов, похмура погода впливає на зменшення виробництва "зеленої" генерації, відновлення споживання в регіонах, постраждалих через негоду.

В "Укренерго" нагадують, що одночасне заживлення великої кількості споживачів – це складний технічний процес, який може спричинити перевантаження електромереж й призвести до додаткових технічних пошкоджень. Споживайте електрику ощадливо. Сьогодні просимо раціонально споживати електроенергію протягом всього дня.

Читайте також:
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот
Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен