USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

В ГУР доповіли, що російська оборонка сповільнилась

Також у Головному управлінні розвідки розповіли Зеленському про плани росіян
ГУР
Джерело: відкриті джерела

У своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський повідомив, що відбулась доповідь Головного управління розвідки Міністерства оборони. Там заявили, що російська оборонка уповільнилась.

"Сьогодні ж була окрема доповідь ГУР: плани ворога, робота російської оборонки – є сигнали щодо їхнього уповільнення. Будемо їхньому уповільненню ще допомагати", – уточнив глава держави.

Раніше ми повідомляли, що українські партизани виявили секретні документи, які вказують на те, що у Росії проблеми з виробництвом ракет.

Зазначалося, що агенти "АТЕШ" отримали доступ до таємних документів Дубненського машинобудівного заводу (Московська область). Завод не зміг виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32.

Новини за темою: Росіяни продовжують будувати завод іранських БпЛА

Напередодні ж у Білому домі заявили, що Росія може посилити наступ у районі Авдіївки, коли промерзне ґрунт. Також зазначалося, що, на думку координатора зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки при Білому домі Джона Кірбі, Росія атакує критичну інфраструктуру в Україні безпілотниками та ракетами, намагаючись перетворити зимовий холод на зброю проти мирного населення.

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн
Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону