USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В ГУР доповіли, що російська оборонка сповільнилась

Також у Головному управлінні розвідки розповіли Зеленському про плани росіян
ГУР
Джерело: відкриті джерела

У своєму вечірньому відеозверненні президент України Володимир Зеленський повідомив, що відбулась доповідь Головного управління розвідки Міністерства оборони. Там заявили, що російська оборонка уповільнилась.

"Сьогодні ж була окрема доповідь ГУР: плани ворога, робота російської оборонки – є сигнали щодо їхнього уповільнення. Будемо їхньому уповільненню ще допомагати", – уточнив глава держави.

Раніше ми повідомляли, що українські партизани виявили секретні документи, які вказують на те, що у Росії проблеми з виробництвом ракет.

Зазначалося, що агенти "АТЕШ" отримали доступ до таємних документів Дубненського машинобудівного заводу (Московська область). Завод не зміг виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32.

Новини за темою: Росіяни продовжують будувати завод іранських БпЛА

Напередодні ж у Білому домі заявили, що Росія може посилити наступ у районі Авдіївки, коли промерзне ґрунт. Також зазначалося, що, на думку координатора зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки при Білому домі Джона Кірбі, Росія атакує критичну інфраструктуру в Україні безпілотниками та ракетами, намагаючись перетворити зимовий холод на зброю проти мирного населення.

Читайте також:
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
Зеленський ветував закон, який дозволяв роботодавцям звільнити працівника за колабораціонізм Зеленський ветував закон, який дозволяв роботодавцям звільнити працівника за колабораціонізм