USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

"Укрзалізниця" з 1 вересня припиняє продаж квитків на старому сайті

Зараз "Укрзалізниця" продає онлайн 85% квитків
Укрзалізниця

Фото ілюстративне

Джерело: відкриті джерела

З 1 вересня більше не можна буде купити квитки на потяг на звичному сайті booking.uz.gov.ua. Він припиняє роботу. Про це розповів керівник пасажирського напряму "Укрзалізниці" Олександр Перцовський, передає Forbes.

З осені квитки можна буде купити вже на новому сайті https://booking-new.uz.gov.ua/, в мобільному застосунку, а також в сторонніх сервісах з продажу залізничних квитків.

Зараз "Укрзалізниця" продає онлайн 85% квитків. Перцовський зазначив, що це один з найвищих показників у Європі. 

Крім того, він додав, що у 2023 році Україна додатково закупила ще 66 вагонів.

"Ці нові вагони мають сучасні зручності, що покращують комфорт пасажирів. Розраховуємо, що перші вагони цієї партії надійдуть вже цього року", – каже він.

Капітально відремонтували ще 64 вагони.

Нагадаємо, що у квітні "Укрзалізниця" розпочала будівництво європейської колії Чоп – Ужгород. Це – один із проєктів стратегічної програми розвитку залізничної інфраструктури для інтеграції України до ЄС.

Читайте також:
У поїзді Черкаси – Івано-Франківськ співробітники воєнізованої охорони у п'яному вигляді влаштували бійку У поїзді Черкаси – Івано-Франківськ співробітники воєнізованої охорони у п'яному вигляді влаштували бійку
УЗ створила Мапу безбар’єрності українських вокзалів УЗ створила Мапу безбар’єрності українських вокзалів
Інтерсіті+ з Києва до Одеси тепер курсуватиме на постійній основі, – Інтерсіті+ з Києва до Одеси тепер курсуватиме на постійній основі, – "Укрзалізниця"
На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога