USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Україна претендує на перше місце на чемпіонаті світу з ММА, - Антон Бланк

Збірна України з ММА
Збірна України зі змішаних єдиноборств ММА на чемпіонаті світу у Тирані (Албанія)
Джерело: Федерація ММА України

У столиці Албанії Тирані з 20 по 25 листопада проходить чемпіонат світу зі змішаних єдиноборств ММА. Екснардеп Ігор Мосійчук, який знаходиться на змаганнях, у ефірі Ukraine World News поспілкувався з віце-президентом Федерації ММА України Антоном Бланком, а також з чемпіонкою світу Яною Шелембою, яка сьогодні здобула свою золоту медаль. 

"Це дуже масштабна подія, дуже багато країн приїхало,  більше 50 країн, більше 500 спортсменів і ми маємо вже першу чемпіонку серед молоді 18-20. Ми чекаємо на підрахунок, бо українська збірна претендує на перше або призове місце", - зазначив Антон Бланк. 

Яна Шелемба подякувала усім за підтримку:

"Сьогодні я здобула золото для нашої країни і хочу подякувати всім тим, хто мене підтримував, хто вірив у мене. Слава Україні Героям Слава!".

Ігор Мосійчук нагадав, що станом на зараз у скарбничці збірної України три золоті та одна срібна медалі. 

"Завтра чемпіонат завершиться, ми тримаємо кулаки за наших бійців і плануємо здобути перемогу", - резюмував він. 

Нагадаємо, сьогодні відразу декілька українських спортсменів здобули медалі вищого гатунку. 

Іван Ющенко (вагова категорія 70,3 кг серед молоді) у фінальному поєдинку переміг ще одного нашого співвітчизника Мілана Ніколенка.

Яна Шелемба (вагова категорія 56,7 кг серед молоді) у фіналі здолала опір представниці Казахстану.

Завтра на нас очікує ще один змагальний день. Телеканал Ukraine World News є спонсором збірної України на цьому чемпіонаті світу.

Читайте також:
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди