USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Україна повернула тіла ще 51-го загиблого героя

Загалом за два роки роботи вдалося репатріювати тіла 1832 українських оборонців
ЗСУ
Джерело: відкриті джерела

Українській стороні вдалося повернути тіла 51-го загиблого військового. Про це поінформували в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

"Передача тіл відбулася завдяки спільній роботі Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Управління цивільно-військового співробітництва Генштабу ЗСУ та Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин МВС", – йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що загалом за два роки роботи вдалося репатріювати тіла 1832 українських оборонців.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Україна повернула тіла ще 62 загиблих оборонців.

Також повідомлялося, що зниклими безвісти за особливих обставин можуть вважатися близько 25 тисяч українців. Йдеться насамперед про тих, хто є цивільними заручниками у російському полоні.

Крім того, днями стало відомо, що тепер розшуком зниклих безвісти займатиметься МВС. Раніше це входило до обов'язків Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Міністерство внутрішніх справ стане головним органом, який реалізує державну політику у сфері дотримання норм Міжнародного гуманітарного права на всій території України в питанні розшуку зниклих безвісти.

Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими Дезінформація та дискредитація ЗСУ: Синєгубов роз’яснив фото з розкиданими "зубами дракона" на Харківщині
Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров Окупанти пошкодили понад чотири тисячі станцій мобільного зв'язку та 25% мереж фіксованого, – Федоров