USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У РФ погіршується суспільна ситуація, – розвідка

Росіяни все більше висловлюють незадоволення війною
росіяни війна
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що всередині держави-агресора РФ, зокрема у її європейській частині, зростає соціальна напруга. Про це йдеться в Telegram-каналі ГУР.

"Погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб, зокрема й у закритих доповідях вищим вождям терористичної Росії", – йдеться в повідомленні.

За оцінками воєнної розвідки України, збільшення протестної активності російського населення виражається дедалі вищим невдоволенням війною проти України.

Також зазначається, що спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині Росії.

"Зростання рівня злочинності у регіонах РФ спричинене втратою стабільних джерел доходу, труднощами у працевлаштуванні та "алкоголізацією" населення держави-агресора", – додали у ГУР.

Розвідка додає, що на посилення соціальної напруги в Росії напряму впливають і високі темпи інфляції та підвищення цін на споживчі продукти.

Нагадаємо, сьогодні вночі стався вибух на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії. Це була вдала операція СБУ, яка паралізувала єдиний серйозний шлях залізничного сполучення між РФ та Китаєм.

Попередньо, під час руху вантажного поїзда спрацювали чотири вибухових пристрої. На місці працює ФСБ, залізничники безуспішно намагаються мінімізувати наслідки спецоперації.

Читайте також:
Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб
Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця
У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ
Росія краде в українських полонених органи: Їх, ймовірно, використовують для трансплантації Росія краде в українських полонених органи: Їх, ймовірно, використовують для трансплантації