USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У РФ погіршується суспільна ситуація, – розвідка

Росіяни все більше висловлюють незадоволення війною
росіяни війна
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що всередині держави-агресора РФ, зокрема у її європейській частині, зростає соціальна напруга. Про це йдеться в Telegram-каналі ГУР.

"Погіршення суспільної ситуації констатують самі російські чиновники та представники спецслужб, зокрема й у закритих доповідях вищим вождям терористичної Росії", – йдеться в повідомленні.

За оцінками воєнної розвідки України, збільшення протестної активності російського населення виражається дедалі вищим невдоволенням війною проти України.

Також зазначається, що спостерігається погіршення криміногенної ситуації всередині Росії.

"Зростання рівня злочинності у регіонах РФ спричинене втратою стабільних джерел доходу, труднощами у працевлаштуванні та "алкоголізацією" населення держави-агресора", – додали у ГУР.

Розвідка додає, що на посилення соціальної напруги в Росії напряму впливають і високі темпи інфляції та підвищення цін на споживчі продукти.

Нагадаємо, сьогодні вночі стався вибух на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії. Це була вдала операція СБУ, яка паралізувала єдиний серйозний шлях залізничного сполучення між РФ та Китаєм.

Попередньо, під час руху вантажного поїзда спрацювали чотири вибухових пристрої. На місці працює ФСБ, залізничники безуспішно намагаються мінімізувати наслідки спецоперації.

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму