USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Києві з початку місяця ліквідували понад 70 підпільних гральних закладів

Обшуки проходили майже в усіх районах столиці
БЕБ у Києві ліквідувало понад 70 підпільних гральних закладів
БЕБ у Києві ліквідувало понад 70 підпільних гральних закладів
Джерело: Бюро економічної безпеки України

З початку жовтня детективи Територіального управління БЕБ у Києві припинили діяльність ще 71 підпільного грального закладу у столиці. Про це повідомляє пресслужба Бюро економічної безпеки.

"Під час обшуків, що проводилися майже в усіх районах столиці, детективи вилучили 150 моноблоків, 815 системних блоків, 865 моніторів, маршрутизатори та роутери", – зазначили у відомстві. 

Також були вилучені комп’ютерні аксесуари, мережеві блоки, DVD-програвачі, відеореєстратори, камери, лічильні машинки тощо.

Як зловмисникам вдалося організувати діяльність граних закладів?

"Переважно заклади розміщувалися в спеціально обладнаних приміщеннях на перших поверхах житлових будинків та в окремих будівлях. Аби приховати обіг готівки у закладі, в багатьох залах гравці після оплати послуг на касі отримували спеціальний код, який дозволяв отримати доступ до гри лише на певну кількість куплених бонусів", – розповіли в Бюро економічної безпеки. 

Додається, що розрахуватись за гру клієнти могли не лише у гривні, а і за допомогою криптовалюти.

Наразі досудові розслідування тривають, уточнили в БЕБ. 

Раніше ми повідомляли, що правоохоронці викрили мережу майже з 400 незаконних гральних закладів по всій Україні. Зазначалося, що організаторами були десятки людей, у тому числі два працівники силових структур.

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Масштабні обшуки: Чотири виробники підозрюються у збуті нелегальних сигарет Масштабні обшуки: Чотири виробники підозрюються у збуті нелегальних сигарет