USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70
Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70

У Києві на АЗС застрелили чоловіка

Поліція розшукала та затримала підозрюваного, ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження
вбивство в києві
Джерело: Нацполіція

Сьогодні вранці у Святошинському районі Києва на АЗС невідомий підійшов до автомобіля та вистрелив у чоловіка. Від вогнепального поранення водій загинув на місці події, а зловмисник втік. Про це повідомляє Національна поліція України.

На території міста було введено спеціальну поліцейську операцію та орієнтовано усі наряди поліції на пошук стрілка. У результаті проведених першочергових заходів спецпризначенці поліції Києва розшукали та затримали підозрюваного. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження.

На місці події продовжує працювати слідчо-оперативна група районного управління поліції. Зловмисника затримано, наразі з ним спілкуються правоохоронці.

"За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство", – повідомила поліція.

Як додали в Офісі генпрокурора, чоловік підходив до свого автомобіля марки Honda Accord, в цей час до його машини наблизився незнайомець зі зброєю в руках.

"Після короткого діалогу він здійснив смертельний постріл впритул. Після цього, забравши ключі від машини, сів за кермо автомобіля вбитого та поїхав", – розповіли прокурори.

Нагадаємо, минулого року у Києві сталося вбивство двох військовослужбовців. Солдат однієї з військових частин, дислокованої в столиці, після добового чергування розпивав алкогольні напої з двома співслужбовцями цієї ж військової частини. Внаслідок раптово виниклого конфлікту чоловік розстріляв зі штатної зброї обох співслужбовців, після чого намагався покинути місце злочину. Але його затримали правоохоронці.

Читайте також:
Теща київського правоохоронця офіційно заробила за життя 100 гривень, але має елітну двоповерхову квартиру, – розслідування Теща київського правоохоронця офіційно заробила за життя 100 гривень, але має елітну двоповерхову квартиру, – розслідування
У школах Львова посилюють заходи безпеки через ймовірну загрозу терактів У школах Львова посилюють заходи безпеки через ймовірну загрозу терактів
Російський Російський "кріт", який шпигував на оборонному заводі в Києві, отримав 15 років тюрми
Окупанти стратили українського військового, встромивши меч йому в груди Окупанти стратили українського військового, встромивши меч йому в груди