USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 5 6 9 6 0 (+910)
USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90

У драмтеатрі Маріуполя від російської бомби могло загинути до 800 людей, – Андрющенко

Точну кількість жертв, на думку Петра Андрющенка, ми дізнатись не зможемо
Андрющенко UWN
Джерело: скріншот

Рік тому під час російського бомбардування Маріуполя у місцевому театрі, за попередніми підрахунками, загинули до 600 людей, хоча жертв може бути більше – до 800. Про це в ефірі Ukraine World News заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко. 

"Насправді там може бути до 800 людей, на жаль, скільки загинуло людей безпосередньо в драматичному театрі, ми вже не з’ясуємо ніколи. Тому що під час розбору завалів росіяни почали саме з драматичного театру для того, щоб швидко приховати і далі наголошувати на своїй версії того, що відбулося", – зазначив він. 

Петро Андрющенко також розповів про ще один страшний випадок – завали у дуже великому будинку на проспекті Миру, де було знайдено близько 200 тіл загиблих людей. 

Чи відбудовують місто? 

За словами радника мера Маріуполя, "щось відбудовують", але темпи та кількість не відповідають потребам. "Навіть якщо все, що вони анонсували, закінчать і  будуть переселяти людей – це максимум до семи тисяч людей", – наголосив він. 

Раніше

Ми розповідали про найжорстокіші теракти Російської Федерації під час повномасштабного вторгнення до України. Детальніше можна почитати тут.

Читайте також:
G7 активізує постачання ППО для України G7 активізує постачання ППО для України
У новому законі про мобілізацію можуть бути проблеми з конституційністю в питанні обмеження прав ухилянтів, - Малюська У новому законі про мобілізацію можуть бути проблеми з конституційністю в питанні обмеження прав ухилянтів, - Малюська
На меморіальному кладовищі ховатимуть не тільки загиблих під час війни бійців На меморіальному кладовищі ховатимуть не тільки загиблих під час війни бійців
Україна не зацікавлена у штурмовиках A-10 Warthog. Західні аналітики розбиралися, що не так Україна не зацікавлена у штурмовиках A-10 Warthog. Західні аналітики розбиралися, що не так