USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

У Черкасах двох поліцейських підозрюють у зґвалтуванні 17-річної дівчини: Що відомо

Підозрюваних вже відсторонили від роботи у поліції
поліцейські-ґвалтівники
Джерело: ДБР
Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру в груповому зґвалтуванні 17-річної дівчини трьом чоловікам, серед них – двоє поліцейських. Про це повідомляє пресслужба Держбюро розслідувань.

За попередніми даними, троє чоловіків розпивали алкоголь у квартирі одного з них у Черкасах. У процесі "відпочинку" до них приєдналася знайома дівчина. Вони вживали алкоголь, а потім із застосуванням фізичної сили зґвалтували дівчину.

Наразі чоловіків затримали. Вони свою провину заперечують. Їх підозрюють у груповому зґвалтуванні неповнолітньої (ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу). У разі доведення вини їм загрожує ув'язнення до 12 років.

Новини за темою: Виховательці дитбудинку, яка катувала дівчат, повідомили про підозру

Затриманим мають обрати запобіжний захід. Поки встановлюють усі обставини злочину, проводяться експертизи й допитуються свідки.

Реакція поліції

У поліції Черкаської області заявили, що до правоохоронців 6 травня звернулася жителька Черкас. Вона подала заяву про злочин сексуального характеру щодо 17-річної доньки. Під час перевірки інформації виявилося, що до злочину причетні двоє поліцейських.

Підозрюваних звільнили з лав поліції, а їхніх безпосередніх керівників відсторонили від виконання службових обов'язків. Співробітники внутрішньої безпеки та головної інспекції Нацполіції проводять службове розслідування. Його результати передадуть ДБР.

Читайте також:
У Кіровоградській області командир військової частини переплатив майже 12 млн гривень на закупівлях У Кіровоградській області командир військової частини переплатив майже 12 млн гривень на закупівлях
Якщо немає достатніх доказів – переходять до фальсифікації документів, – адвокат про доказову базу у справі ТОВ Якщо немає достатніх доказів – переходять до фальсифікації документів, – адвокат про доказову базу у справі ТОВ "Краснолиманське"
Справа ТОВ Справа ТОВ "Краснолиманське": Працівники ДБР можуть бути причетні до фальсифікації документів. Кримінальне провадження вже відкрито
Заява начштабу Заява начштабу "Азова" Кротевича проти Содоля: ДБР перевірить дії генерала