USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55
Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

У частини користувачів Instagram зникли деякі stories

Наразі невідомо, скільки людей постраждали
Instagram

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Деякі користувачі Instagram отримали сповіщення, що деякі їхні stories було назавжди видалено з архівів. Про це пише CNN.

Meta вже прокоментувала цей випадок, проте відмовилася повідомити, скільки користувачів постраждало, але сказала, що повідомлення побачать лише люди, чиї історії були втрачені.

"Ми знайшли та виправили помилку, яка спричиняла видалення основних моментів історії та архівів деяких людей. На жаль, ми не можемо відновити ці історії і повідомляємо людям у додатку, якщо вони вплинули на них", – зазначив представник Meta в середу.

Видання нагадує, що зберігати медіа в Instagram може бути поганою ідеєю, адже вони можуть зникнути.

Які нововведення є в Instagram?

Нещодавно стало відомо, що Instagram вносить зміни до системи рекомендацій контенту. Тож перевагу надаватимуть оригінальному контенту й обліковим записам із невеликою кількістю підписників.

У січні цього року для акаунтів підлітків Instagram запустив функцію нічних підказок, які мають нагадувати користувачам, що час іти спати. Нагадування з’являтимуться у тому разі, якщо неповнолітні проведуть понад 10 хвилин, дивлячись Reels або користуючись приватними повідомленнями після 22:00.

А з жовтня минулого року Instagram тестує нову функцію, що дозволятиме бачити дописи лише від користувачів, які придбали передплату Meta Verified

Також компанія Meta випробовує новий тип реклами в стрічці Instagram. У новому форматі користувачі не можуть прокручувати оголошення, поки не закінчиться "перерва на рекламу". Переважно такі реклами тривають кілька секунд.

Читайте також:
Instagram запускає нові заходи безпеки, але поки що для підлітків Instagram запускає нові заходи безпеки, але поки що для підлітків
Meta заблокує доступ для RT та інших державних ЗМІ Росії Meta заблокує доступ для RT та інших державних ЗМІ Росії
У Франції затримали засновника Telegram Павла Дурова, йому загрожує до 20 років тюрми У Франції затримали засновника Telegram Павла Дурова, йому загрожує до 20 років тюрми
Instagram додав нову функцію: Тепер пісні з'являться в профілі Instagram додав нову функцію: Тепер пісні з'являться в профілі