USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Спортивні гімнасти з РФ втратили шанси виступити на Олімпіаді-2024

Таким чином, на Олімпійських іграх не буде представників країни-агресора у спортивній гімнастиці
Росія на Олімпіаді
Джерело: відкриті джерела

Російські спортивні гімнасти втратили останні шанси виступити на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. Про це повідомляє "Суспільне Спорт".

Варто зазначити, що росіяни отримали можливість потрапити на Ігри в нейтральному статусі.

У листопаді минулого року Міжнародна федерація гімнастики визначила критерії нейтральності для білоруських і російських спортсменів. У результаті представники країни-агресора та її союзника мали можливість пробитися на Олімпіаду-2024 в особистих змаганнях.

Утім, European Gymnastics не підтримала повернення російських і білоруських спортсменів до змагань, через що вони позбулися можливості поборотися за ліцензії в рамках чемпіонату Європи.

Новини за темою: Визначили дату жеребкування футбольного турніру Олімпіади-2024: Україна вперше візьме участь

На трьох із чотирьох етапів Кубка світу російські гімнасти не були представлені як "нейтральні" – у цьому статусі виступили білоруси Альона Титавець і Ягор Шармакоу. Отже, росіяни достроково втратили шанси поборотися за олімпійські ліцензії на будь-якому зі снарядів.

Нагадаємо, Міжнародна федерація тенісу (ITF) допустила російських та білоруських спортсменів до участі в Олімпійських та Паралімпійських іграх 2024 року в Парижі (Франція) у нейтральному статусі. 

Читайте також:
Напередодні Великодня СБУ попереджає про спроби РФ створити конфлікти серед релігійних громад України Напередодні Великодня СБУ попереджає про спроби РФ створити конфлікти серед релігійних громад України
Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ
Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати
Росія готує на травень Росія готує на травень "тришаровий" план дестабілізації ситуації в Україні, – ГУР