USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс травня. Долучайтеся до голосування!

SBC
Джерело: Sport&Business Club

Виставка трофеїв ФК "Шахтар" в київському ЦУМі? Активації брендів ДТЕК та ФК "Полісся" під час виходу Олександра Усика на минулий бій? Запуск грантів на створення адаптивних клубів у громадах за підтримки фонду "МХП – громаді"? Чи, можливо, борди з місцевими спортсменами у Дніпропетровські області від місцевого відділення НОК?

Це лише частина кандидатів, які претендують на звання найкращого маркетингового проєкту травня, голосування за який проводить Sport&Business Club Україна.

З 2019 року організація займається консалтингом та супроводом спортивних організацій у сферах маркетингу, PR, івентів та медіакомунікацій. Генеральний партнер Sport&Business Club Україна – i-Gaming компанія FAVBET.

Суть

Кожного місяця в Телеграм-каналі Sport&Business Club проводиться голосування за найкращий маркетинговий кейс місяця, включаючи співпрацю спортсменів з брендами, роботу спортивних клубів, ліг та організацій із вболівальниками та спонсорами, але не тільки це.

За підсумками грудня найкращим кейсом місяця стало відео "Епіцентру" за участі гімнастки Вікторії Онопрієнко. 23 січня під час зустрічі Sport&Business Club спеціальну відзнаку з цього приводу вручили CEO клубу Олексій Брага та Head of Sport Marketing компанії FAVBET Денис Якимов. Нагороду отримали Ірина Шинкаренко, заступниця голови "Епіцентр К" з реклами, маркетингу, звʼязків з громадськістю та ЗМІ, а також Лілія Онопрієнко, мама Вікторії Онопрієнко.

За підсумками січня найкращим кейсом місяця стало створення парфуму жіночим футбольним клубом "Сістерз" у співробітництві з відомим парфумером Крістіано Провенцано. 21 лютого під час зустрічі Sport&Business Club спеціальну відзнаку з цього приводу вручили CEO клубу Олексій Брага та Lead Media Manager компанії FAVBET Ігор Романенко. Нагороду отримав президент "Сістерз", продюсер та ведучий програми "Що? Де? Коли?" Олександр Андросов.

За підсумками лютого найкращим кейсом місяця став благодійний проєкт "Більше Ніж Збір" від ФК "Кривбас". 20 березня під час зустрічі Sport&Business Club спеціальну відзнаку з цього приводу вручили CEO клубу Олексій Брага та Lead Media Manager компанії FAVBET Ігор Романенко. Нагороду отримав віцепрезидент ФК "Кривбас" Артем Гагарін.

За підсумками березня найкращим кейсом місяця було визнано презентацію нової форми ФК "Кривбас" із залученням військових. 17 квітня під час зустрічі Sport&Business Club спеціальну відзнаку з цього приводу вручили CEO клубу Олексій Брага та Lead Media Manager компанії FAVBET Ігор Романенко. Нагороду отримав віцепрезидент ФК "Кривбас" Артем Гагарін.

За підсумками квітня найкращим кейсом місяця стало відкриття спортивного клубу гравцем "Динамо" Олександром Андрієвським. 16 травня під час зустрічі SBC Summit Ukraine спеціальну відзнаку з цього приводу Олександру Андрієвському вручив CEO Клубу Олексій Брага.

За найкращий маркетинговий проєкт травня голосуйте просто зараз (більш детально про них ви можете прочитати на сайті клубу).

 

Теги: спорт
Читайте також:
Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу? Україна на Євро-2024 сьогодні зіграє з Бельгією. Які прогнози вирішального матчу групового етапу?
НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024 НОК України презентував нову колекцію форми, в якій збірна виступатиме на Олімпіаді-2024
Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Усик відмовився від звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі
25 25 "нейтральних" спортсменів із РФ і Білорусі допустили на Олімпійські ігри в Парижі