USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40
Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Смертельна ДТП: У Ніжині один з керівників райуправління поліції збив військовослужбовця

Чоловік раптово вибіг на проїжджу частину, тож уникнути зіткнення не вдалося
збили військового_1
Збиття військовослужбовця
Джерело: ДБР

У Ніжині, що в Чернігівській області, сталася смертельна ДТП – правоохоронець збив військовослужбовця. Працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження, інформує пресслужба ДБР.

Аварія виникла сьогодні близько 11-ї години, а за кермом машини був один з керівників Ніжинського райуправління поліції.

На службовому автомобілі він рухався до одного з перехресть у середмісті Ніжина. Раптово на проїжджу частину вибіг чоловік.

"Уникнути зіткнення не вдалося, від отриманих травм військовослужбовець помер на місці. За попередніми даними, водій був тверезий", – йдеться в повідомленні.

Нині тривають необхідні слідчі дії з метою повного та всебічного дослідження обставин ДТП.

Відкрили кримінальну справу за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

Слід нагадати, що український військовий Юрій Галкін, який повернувся до України в межах обміну військовополоненими 31 січня 2024 року, загинув у ДТП 8 лютого. За цим фактом поліція Дніпропетровщини відкрила кримінальне провадження.

Читайте також:
Кабмін затвердив новий розмір виплат у разі загибелі військового Кабмін затвердив новий розмір виплат у разі загибелі військового
У Харкові військовий ЗСУ наводив російські ракети на свою бригаду У Харкові військовий ЗСУ наводив російські ракети на свою бригаду
Теща київського правоохоронця офіційно заробила за життя 100 гривень, але має елітну двоповерхову квартиру, – розслідування Теща київського правоохоронця офіційно заробила за життя 100 гривень, але має елітну двоповерхову квартиру, – розслідування
На Дніпропетровщині депутат міськради побив військовослужбовця На Дніпропетровщині депутат міськради побив військовослужбовця