USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60
Втрати росіян: 6 6 7 6 3 0 (+1290)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60

Шольц очікує, що Байден перенесе візит до Німеччини

Візит Байдена мав стати першим за 40 років державним візитом президента США в Німеччину
Олаф Шольц
Канцлер Німеччини Олаф Шольц
Джерело: відкриті джерела

Канцлер Олаф Шольц, коментуючи інформацію про візит президента Джо Байдена, заявив, що лідер Сполучених Штатів Америки перенесе свою поїздку до Німеччини. Про це пише Reuters.

Шольц зазначив, що до цієї зустрічі "готувалися з усіх сторін".

"Вона буде перенесена. Але я повинен сказати цілком відверто, що якби такі бурі вирували в моїй країні, то я б також прийняв таке рішення", – акцентував він.

Візит Байдена мав стати першим за 40 років державним візитом президента США в Німеччину.

Нагадаємо, глава Сполучених Штатів Америки Джо Байден у жовтні планував візит до Німеччини. Берлін хоче одночасно запросити лідерів Франції та Британії, щоб обговорити допомогу Україні.

В Офісі президента України підтвердили, що 12 жовтня глава США Джо Байден проведе зустріч Контактної групи з питань оборони України в Німеччині на рівні лідерів.

8 жовтня стало відомо, що президент Джо Байден скасовував свій візит до Німеччини. Це пов'язано з ураганом, який найближчими днями може накрити Флориду. 

Читайте також:
На зустрічі з Зеленським Шольц анонсував новий пакет військової допомоги для України На зустрічі з Зеленським Шольц анонсував новий пакет військової допомоги для України
Засідання Засідання "Рамштайн" можуть перенести через потужний ураган "Мілтон": Заява США
Байден не поїде до Німеччини через ураган: Байден не поїде до Німеччини через ураган: "Рамштайн" можуть провести без президента США
Шольц планує зателефонувати Путіну Шольц планує зателефонувати Путіну