USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Tinder перестав працювати в Росії

Користувачі зможуть повернути гроші за раніше оплачені піврічні та річні підписки через спеціальну форму на сайті
Тіндер
Джерело: відкриті джерела

Популярний сервіс для онлайн-знайомств Tinder припинив свою роботу на території Росії. Про це передає ТАСС.

Зазначається, що користувачі не зможуть увійти до свого облікового запису з 30 червня, також перестали продовжуватися всі платні передплати.

"Додаток для онлайн-знайомств Tinder з 30 червня перестав працювати в Росії, з цієї ж дати неможливо увійти в аккаунт на території країни. Платні підписки в Tinder у Росії перестануть автоматично продовжуватися 30 червня", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що користувачі зможуть повернути гроші за раніше оплачені піврічні та річні підписки через спеціальну форму на сайті. Видалити свій профіль у сервісі можна за допомогою інструмента "Керування обліковим записом".

Як Росія використовувала Tinder не за призначенням?

У квітні інформувалося, що спецслужби Росії використовують застосунок для побачень Tinder для вербування військових та політиків Німеччини. Про це повідомляє Welt із посиланням на заяву Служби військової контррозвідки країни.

За даними німецької контррозвідки, російські шпигунки ініціюють знайомство у Tinder та призначають побачення політикам та співробітникам Бундесверу в Tinder. Найбільше їх цікавлять дані про Німеччину та війну в Україні.

Цю проблему вже порушили на спеціальній нараді у Німеччині, у якій взяли участь представники кількох країн НАТО.

"Співробітники розвідувальних служб РФ використовують соцмережі, щоб навмисно встановити контакти з військовими Бундесверу, спробувати вивідати інформацію або, по можливості, завербувати їх", – йдеться у заяві німецької контррозвідки.

Раніше ми писали, що Росія намагається відновити шпигунську мережу у Європі, щоб завадити постачанню зброї Україні.

Читайте також:
США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів
РФ анонсувала удар по двох лікарнях у Києві РФ анонсувала удар по двох лікарнях у Києві
Британцю оголосили підозру в підпалі лондонських підприємств за вказівкою РФ Британцю оголосили підозру в підпалі лондонських підприємств за вказівкою РФ
Російський Червоний Хрест працює на Путіна? МФЧХ ініціювала перевірку Російський Червоний Хрест працює на Путіна? МФЧХ ініціювала перевірку