USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Ракетний удар по багатоповерхівкам в Запоріжжі: У лікарні помер ще один потерпілий

26.03.2023 16:00 81
Загалом унаслідок обстрілу постраждали 34 людини
Запоріжжя влучання ракети_1
Джерело: Telegram Анатолія Куртєва
Зросла кількість жертв ракетного удару по Запоріжжю, що стався 22 березня, – у лікарні помер 19-річний юнак, який отримав черепно-мозкову травму. Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

"Кількість загиблих внаслідок терористичної атаки 22 березня збільшилась: у лікарні помер хлопець 2004 р. н.", – поінформували в обладміністрації.

За інформацією ОВА, у хлопця була відкрита черепно-мозкова травма. Лікарі дві доби боролися за життя потерпілого, але врятувати його не вдалося.

Що відомо про ракетний обстріл

Російські військові вдень 22 березня завдали ракетного удару по багатоповерхівці у Запоріжжі. Про це у Telegram повідомляє секретар міської ради Анатолій Куртєв. 

"Запоріжжя. Просто зараз російська ракета влучила в багатоповерховий будинок. Росія зі звірячою жорстокістю обстрілює місто. Влучання по житлових кварталах, де мешкають звичайні люди, діти. Країна-терорист прагне знищити наші міста, нашу державу, наших людей. Це не повинно стати "просто звичайним днем" в Україні, будь-де іще в Європі чи світі. Треба більше єдності і рішучості світу, щоб швидше перемогти російський терор і захистити життя", відреагував на надзвичайну ситуацію президент Зеленський.

Дані ДСНС

Того ж дня рятувальники завершили рятувальну операцію. Загалом працівникам ДСНС вдалось визволили з-під завалів 6 людей. 

Крім того, за даними ДСНС, в результаті російського удару постраждали 34 особи, 29 госпіталізовані, з них 3 дітей. Одна людина померла в лікарні.

Нагадуємо

Ми повідомляли про нічну атаку росіян по Україні за допомогою дронів. Повітряна тривога тривала понад чотири години. Збройні сили України знищили всього 16 із 21 БПЛА.

Читайте також:
В Індії заарештували чотирьох людей, які заманювали чоловіків воювати на боці Росії в Україні В Індії заарештували чотирьох людей, які заманювали чоловіків воювати на боці Росії в Україні
Одноразова грошова допомога для військових від громад: Як отримати, куди звертатися і чи є у воїна на це час? Одноразова грошова допомога для військових від громад: Як отримати, куди звертатися і чи є у воїна на це час?
Україна суттєво наростила виробництво боєприпасів і наздогнала Росію за виготовленням дронів-камікадзе Україна суттєво наростила виробництво боєприпасів і наздогнала Росію за виготовленням дронів-камікадзе
Безпечна освіта в умовах війни. Де найкраща ситуація з укриттями в закладах освіти? Безпечна освіта в умовах війни. Де найкраща ситуація з укриттями в закладах освіти?