USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00

Разумков: Я не вірю в те, що Росія завтра перестане існувати

За словами ексспікера парламенту, послабити Росію може її ізоляція, зокрема запровадження санкцій
Дмитро Разумков
Дмитро Разумков
Джерело: відкриті джерела

Росія сьогодні є точкою величезної напруги і розсадником хвороб, небезпечних для світу. Про це в інтерв’ю UWN заявив ексспікер парламенту, голова міжфракційного обєднання "Розумна політика" нардеп Дмитро Разумков.

"Чесно, мені байдуже, що має статися з Росією. Мені набагато важливіше, що має статися з Україною, щоб Росія не могла робити все те, що вона сьогодні робить і навколо нашої країни, і в принципі по світу. Головне, щоб потім не з'явився Третій рейх і не з'явився якийсь ще новий Гітлер формату 33-го року в Росії, і вона буде займатися реваншизмом, і багато інших речей, які варто зробити нам всередині і світу зовні для того, щоб змінилась Росія. Я, чесно, не вірю в історію про те, що завтра вона перестане існувати. Я вірю в те, що там може помінятися керівництво, і це теж повпливає на людей, тому що сьогодні вони живуть в режимі зомбі, з одного боку. З іншого боку, я сам собі тут суперечу, тому що до повномасштабного вторгнення не думав, що там стільки звірів", – каже він.

За словами Разумкова, сьогодні дуже важлива ізоляція Росії, зокрема через санкції, які запроваджують партнери, адже це питання не лише до самого Путіна, але і до всіх росіян.

"Вони вбивали дітей в Ірпені, в Бучі, в Гостомелі, ну не Путін же, він же не приїздив з пістолетом, не вбивав, не ґвалтував, це робили нібито люди на двох ногах, з двома руками, голова є, в теорії, може, навіть серце, не знаю, ну чисто фізіологічно, душі немає, але все ж інше є. Це ж їх не вчать в школі, це ж вони не під впливом якихось психотропних речей, ні. Ви пригадайте, коли ти читаєш книги про історію, про Другу світову – Німеччина освічена нація з глибоким історичним корінням. А що робили? Це ж робили теж нібито люди, і на це пройде великий час, коли ми зможемо стати настільки сильними, щоб нам не заважала жити, розвиватись Росія, а вона стане настільки слабкою, щоб не заважала жити світу", – підсумував ексспікер.

Скільки ще може тривати війна?

Bloomberg писав, що Путін має намір піти на ескалацію в Україні та планує війну на виснаження. Водночас диктатор сподівається на зменшення підтримки України з боку країн Заходу.

Джерела зазначають, що диктатор не зацікавлений давати Україні та її союзникам час на переозброєння. Це за умови, якщо він погодиться на паузу в боях.

Останнім часом все більше західних ЗМІ пишуть стосовно того, що РФ готується розпочати великий наступ наприкінці літа, а можливо, і раніше. У зв'язку з цим військові припускають, що фронт може обвалитися.

І хоча Європа намагається допомогти Україні компенсувати колосальну нестачу артилерійських снарядів, однак цього ще недостатньо. Офіцери зазначають, що їм потрібно ще багато-багато людей. Зараз в Україні не вистачає чоловіків на передовій, і це ускладнює проблему недостатньої підтримки Заходу.

Читайте також:
За два роки в Україні відкрили майже 11 тисяч справ щодо ухилянтів За два роки в Україні відкрили майже 11 тисяч справ щодо ухилянтів
Ракети для ППО і БМП Marder: Україна отримала новий пакет допомоги від Німеччини Ракети для ППО і БМП Marder: Україна отримала новий пакет допомоги від Німеччини
Не захист, а оборона: В Держприкордонслужбі розповіли про нову модель охорони кордону Не захист, а оборона: В Держприкордонслужбі розповіли про нову модель охорони кордону
Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів Заборона видачі паспортів громадянина України не вирішує питання ліквідації корупційних схем для ухилянтів