USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Родина Ірини Фаріон замовила поштову марку із зображенням мовознавиці

27 липня минуло 9 днів після смерті Фаріон
марка Фаріон
Конверт із поштовою маркою Ірини Фаріон
Джерело: Ігор Смілянський

Поштову марку із зображенням Ірини Фаріон замовила родина мовознавиці. На сьогодні вона не є офіційною і наразі не продається. Про це повідомив гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

Він пояснив, що пошта надає послугу "Власна Марка", де кожна людина, військовий підрозділ, компанія або музей можуть замовити свою марку.

"Саме так родина та близькі Ірини Фаріон замовили в нас таку марку та конверт, а ми її оперативно випустили. Ми демократична країна та компанія", - уточнив Смілянський.

Він додав, що марка не продається, оскільки права власності на неї належать родині Ірини Фаріон.

"Ми запитаємо в них дозвіл і тоді дамо відповідь на це питання", – підсумував керівник "Укрпошти".

Поштова марка Фаріон

На конверті - фото Ірини Фаріон - очі обрамлені контурами карти України. На самій марці Фаріон посміхається. Поряд зображена куля із написами "Постріл у націю. Постріл в Україну". А поряд підпис - "9 днів без Ірини Фаріон".

Справа Фаріон

Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід 18-річному підозрюваному в убивстві екснардепки Ірини Фаріон В’ячеславу Зінченку. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання 60 днів під вартою без альтернативи внесення застави. Однією з версій слідства все ще лишається причетність стрілка до неонацистського руху з центром у Росії.

Раніше на місці вбивства мовознавиці Ірини Фаріон у Львові знайшли специфічну гільзу. Ця гільза - спортивна, її передали на експертизу.

Читайте також:
Доньку Фаріон можуть притягнути до відповідальності за погрози підозрюваному у вбивстві Доньку Фаріон можуть притягнути до відповідальності за погрози підозрюваному у вбивстві
Вбивство Фаріон: 18-річного підозрюваного взяли на 60 днів під варту без права внесення застави Вбивство Фаріон: 18-річного підозрюваного взяли на 60 днів під варту без права внесення застави
Спортивна, а не бойова: На місці вбивства Ірини Фаріон знайшли специфічну гільзу Спортивна, а не бойова: На місці вбивства Ірини Фаріон знайшли специфічну гільзу
Підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон затримали у Дніпрі Підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон затримали у Дніпрі