USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Рекорд сезону: Магучіх з рекордом сезону виграла фінал Діамантової ліги-2023

Українка вдруге поспіль здобула головний приз легкоатлетичної серії
Ярослава Магучіх
Джерело: відкриті джерела

Українка Ярослава Магучіх з рекордом сезону виграла фінал Діамантової ліги-2023 зі стрибків у висоту. Сталося це у фіналі найпрестижнішого комерційного турніру з легкої атлетики.

Етап в американському Юджині став для легкоатлетів останнім у нинішньому сезоні. Його учасниками стали найкращі спортсмени за підсумками попередніх 13 етапів.

Ярослава Магучіх подолала у другій спробі планку на висоті 2.03 м та встановила новий рекорд сезону у світі.

А от друге місце посіла Нікола Оліслагерс з Австралії, яка у третьому стрибку повторила результат українки та оновила особистий рекорд. Висота 2.05 м не підкорилася нікому.

За кількістю використаних спроб переможцем Діамантової ліги стала українка Ярослава Магучіх. Українка вдруге поспіль здобула головний приз легкоатлетичної серії.

Також у фіналі брали участь ще дві представниці "жовто-синіх" – Юлія Левченко посіла шосте місце з результатом 1.91 м, Ірина Геращенко – сьома сходинка. Вона стрибнула на 1.87 м.

Раніше

В лютому українська стрибунка у висоту Ярослава Магучіх здобула перемогу на етапі Світового легкоатлетичного туру категорії Silver у французькому місті Мец. Бронзова призерка Олімпійських ігор-2020 підкорила планку на висоті 2,02 метра – це найкращий результат поточного сезону у світі. 

Вже 14 травня українська легкоатлетка Ярослава Магучіх здобула перемогу на змаганнях серії World Athletics Continental Tour Gold. Результат українки вчергове став найкращим у світі.

Теги: спорт
Читайте також:
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди