USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Продовження оборони країни та прозорість закупівель: Рябикін розповів, які завдання стоятимуть перед новим міністром оборони

Загалом перед новим очільником Міністерства оборони України будуть стояти не менш складні завдання, відзначив чиновник
Міноборони

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Сьогодні Верховна Рада звільнила Олексія Резнікова з посади глави Міноборони України. Така зміна міністра – абсолютно нормальний і демократичний процес. Разом з тим перед новим очільником Міністерства оборони будуть стояти не менш складні завдання. На цьому в ефірі UWN наголосив радник заступника керівника Офісу президента України Олексій Рябикін.

"Я хочу сказати, що перед новим очільником Міністерства оборони України будуть стояти не менш складні завдання. Це і продовження тієї оборони, якою вся країна займається, це підвищення ефективності закупівель, прозорість закупівель. Це забезпечення, власне, тих всіх завдань і тих цілей, які стоять перед Міністерством оборони", – зазначив Рябикін.

Чиновник уточнив, що зараз міністр оборони виконує надзвичайно складну функцію. Відтак, новому міністру потрібно буде дуже швидко адаптуватися до цих умов і до цих завдань. До того ж суспільство очікує від Міністерства оборони ще більшої відкритості в усіх закупівлях, реагування на ті проблеми і виклики, які відбуваються в нашій армії щодо постачання тих чи інших засобів, які необхідні для забезпечення належної оборони України.

Нагадаємо, Резнікова призначили на посаду міністра оборони 4 листопада 2021 року. Тоді за його кандидатуру проголосували 273 народні депутати. Сьогодні, 5 вересня, його було звільнено.

Наступником Резнікова стане ексголова Фонду держмайна Рустем Умєров.

Читайте також:
Водії, механіки та оператори дронів: В Міноборони розповіли, які вакансії є найпопулярнішими в центрах рекрутингу Водії, механіки та оператори дронів: В Міноборони розповіли, які вакансії є найпопулярнішими в центрах рекрутингу
Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Герой України Олександр Трепак Новим командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ став Герой України Олександр Трепак "Редут"
В армії зараз є 12 тисяч вакансій: Які найбільш затребувані В армії зараз є 12 тисяч вакансій: Які найбільш затребувані
Не заміна 100 тисяч Не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова виплата: В Міноборони пояснили, хто зможе отримати додаткові 70 тис. гривень