USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00
Втрати росіян: 6 5 7 9 4 0 (+1230)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
46.00

Застосунок "Армія+" незабаром оновлять. Які функції додадуть?

Серед іншого у новій версії додатка розшириться перелік електронних рапортів
Армія+
Фото ілюстративне
Джерело: Міністерство оборони України

Застосунок "Армія+" невдовзі зазнає оновлень. У наступній версії в додатку з’явиться функціонал навчання з військової справи, повідомила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

За словами посадовиці, також у новій версії застосунку розшириться перелік електронних рапортів. 

А майже за два місяці роботи "Арміії+" там зареєструвалися 300 тисяч військовослужбовців, а понад 1000 військових формувань організовували роботу з електронними рапортами.

В активному використанні додатка лідирують Десантно-штурмові війська Збройних сил України.

"У вересні в "Армія+" щодня авторизувалися близько 5 тис. військових та подавали до 200 електронних рапортів. Цей застосунок створили військові для самих же військових. І тому найкращий зворотний зв’язок – це коли додаток починають все активніше використовувати наші захисники й захисниці", – прокоментувала Черногоренко.

При цьому уточнила, що нещодавнє оновлення дало змогу військовослужбовцям, які мали труднощі з авторизацією, оновити свої дані безпосередньо через застосунок. Тож нині Міноборони активно працює над новими покращеннями в застосунку.

Що доступно в додатку зараз?

Наразі зареєстровані в "Армія+" військовослужбовці можуть:

  • подавати та погоджувати 11 видів електронних рапортів;
  • генерувати унікальний "Армія ID";
  • проходити опитування.

І поки що ці функції доступні для військовослужбовців ЗСУ та Державної спеціальної служби транспорту України. У майбутньому застосунок зможуть використовувати всі підрозділи Сил оборони.

Нагадаємо, "Армію+" запустили 8 серпня. Раніше Катерина Черногоренко відзначала, що запровадження додатка є "зробленим кроком у трансформації війська, а Україна стає ближчою до змін".

Читайте також:
Економічне бронювання запровадять: рішення ухвалено, – Железняк Економічне бронювання запровадять: рішення ухвалено, – Железняк
Кабмін змінив умови програми Кабмін змінив умови програми "єОселя"
У транспортно-логістичній сфері через мобілізацію не вистачає 30 тисяч водіїв У транспортно-логістичній сфері через мобілізацію не вистачає 30 тисяч водіїв
Чи справді росіяни планують модернізувати свої безпілотники та замінити ними Чи справді росіяни планують модернізувати свої безпілотники та замінити ними "Орлани"?