USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Партнерство медіапроєкту Ukraine World News, мережі зарядних станцій QUICK POWER та ПФЛ України урочисто стартувало!

ПФЛ України
Джерело: ПФЛ України

На стадіоні "Лівий берег" у передмісті Києва пройшли урочистості, присвячені партнерству медіапроєкту Ukraine World News, мережі зарядних станцій QUICK POWER та Професіональної футбольної ліги України. Як зазначає кореспондент UWN Андрій Матвіїв, вони відбулися прямо перед матчем в рамках Першої ліги між командами "Лівий берег" та МФК "Металург". Головний редактор медіапроєкту UWN Сергій Харченко та директор мережі QUICK POWER Артем Марцифей на знак початку співпраці отримали з рук президента ПФЛ Олександра Каденка символічні футболки. 

Довідка

Професіональна футбольна ліга України, партнером якої відтепер є медіапроєкт UWN і мережа заправних станцій QUICK POWER, займається організацією матчів у Першій і Другій лігах чемпіонату України з футболу. 

Сергій Харченко – головний редактор медіапроєкт UWN

"Для каналу це велика честь, саме сьогодні ми тут і на таких матчах ми будемо ще цілий рік, тому що будемо підтримувати ПФЛ протягом усього сезону. Подивіться на цю атмосферу, на цих гравців – вони всі налаштовані на перемогу, і ми разом з ними налаштовані на перемогу. Перемога має бути частиною нашого життя, тому що ми країна переможців.

Спорт важливий для нас, для всіх наших глядачів, читачів, бо він допомагає людям трошки перепочити і трошки накопичити нових сил для того, щоб боротися, щоб не здатися. Це, мабуть, головна така місія, чому спорт зараз важливий, чому його важливо підтримувати попри всі розмови, що зараз спорт не на часі. Спорт на часі, бо він виховує майбутніх переможців і виховує наш народ до боротьби і до нових звершень".

Артем Марцифей – директор мережі зарядних станцій QUICK POWER:

"У держави зараз є пріоритетні у сьогоднішніх реаліях питання і тому бізнес має включатися і відігравати ключові ролі в допомозі спорту".

Олександр Каденко – президент професіональної ліги України з футболу:

"Дякуючи нашим Збройним силам України, ми дійсно трохи стабілізувалися, команди більш стали впевнені, більш стабільні і сподіваємося, що з найближчою перемогою ми будемо далі розвиватися і виходити на вищий рівень.

 

Теги: спорт
Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді