USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Кабмін ухвалив низку кадрових рішень щодо голів держадміністрацій

Донецька та Рівненська ОВА отримали нових очільників
Кабмін

Засідання Кабміну

Джерело: відкриті джерела

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні призначив кілька голів державних адміністрацій. Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Зокрема, погоджено призначення:

  • Філашкіна Вадима Сергійовича головою Донецької обласної державної адміністрації;
  • Коваля Олександра Сергійовича головою Рівненської обласної державної адміністрації;
  • Мамонова В’ячеслава Михайловича головою Дніпровської районної державної адміністрації Дніпропетровської області;
  • Мірошниченка Павла Леонідовича головою Корюківської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Крім того, погоджено звільнення Коваля Олександра Сергійовича з посади голови Рівненської районної державної адміністрації Рівненської області.

Хто такий Вадим Філашкін?

Філашкін має юридичну освіту – у 2008 році закінчив Київський національний університет внутрішніх справ.

Він – кандидат юридичних наук за спеціальністю "Кримінальний процес та криміналістика"; "Судова експертиза"; "Оперативно-розшукова діяльність".

З 1995-го по 2001 рік проходив строкову службу у Збройних силах України. З 2001-го до 2007 року служив за контрактом.

У 2007–2008 роках працював на керівних посадах Головного управління МВС в Одеській області. З 2008-го по 2012 рік очолював різні відділи у структурі управління боротьби з організованою злочинністю УМВС у Миколаївській області.

У листопаді 2016 року був призначений заступником начальника Головного управління національної поліції у Донецькій області.

Вже 2019 року він став заступником голови Донецької обласної державної адміністрації.

Хто такий Олександр Коваль?

З 2004-го по 2009 рік навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування за спеціальністю "Екологія та охорона навколишнього середовища".

Трудову діяльність розпочав у 2009 році на посаді спеціаліста І категорії відділу ведення державного реєстру виборців апарату Костопільської райдержадміністрації.

Упродовж 2010–2012 років працював завідувачем сектора Державної інспекції з контролю за використанням та охороною земель Управління Держкомзему у Костопільському районі Рівненської області, головним спеціалістом відділу у справах преси та інформації апарату Костопільської райдержадміністрації, менеджером з регіонального розвитку ТОВ "Костопільтеплоагроінвест".

У 2012 році вступив до Інституту післядипломної освіти НУВГП м. Рівне за спеціальністю "Землеустрій та кадастр", після здобуття освіти в якому був призначений на посаду головного спеціаліста відділу державної експертизи управління землеустрою Головного управління Держземагентства у Рівненській області.

З лютого 2013-го по квітень 2016 року працював на посадах заступника начальника, начальника управління Держземагентства у Костопільському районі Рівненської області.

У травні 2016 року був призначений на посаду першого заступника голови Костопільської районної державної адміністрації. З грудня 2019-го по грудень 2020 року – очолював Костопільську районну державну адміністрацію. Протягом грудня 2020-го – березня 2021 року – перший заступник міського голови Костопільської міської ради.

Хто такий В’ячеслав Мамонов?

До цього Мамонов працював заступником голови Дніпровська РДА.

Хто такий Павло Мірошниченко?

З липня 2000-го по червень 2005 року Павло Мірошниченко був курсантом Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут".

З серпня по грудень 2005 року обіймав посаду начальника апаратного відділення засекречувального зв’язку 51-ї ОМБр Волинської області.

З квітня 2006-го по червень 2008 року працював спочатку провідним спеціалістом, згодом головним спеціалістом Щорського районного військового комісаріату.

З червня 2008-го по травень 2014 року обіймав посади спеціаліста І категорії, завідувача сектора взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату Щорської райдержадміністрації.

В травні 2014 року призначений головою Щорської райдержадміністрації.

В листопаді 2015 року був обраний головою Сновської (Щорської) районної ради, обіймав посаду по грудень 2016 року.

З липня 2020 року – радник сновського міського голови.

10 грудня 2020 року був затверджений на посаду першого заступника сновського міського голови.

Обороняв північні рубежі нашої держави.

Передісторія

5 вересня президент України Володимир Зеленський звільнив Павла Кириленка з посади очільника Донецької обласної державної адміністрації.

21 листопада Зеленський офіційно звільнив Віталія Коваля з посади голови Рівненської ОДА.

8 грудня президент звільнив Юрія Яндульського з посади голови Дніпровської районної державної адміністрації Дніпропетровської області. А також Івана Ващенка з посади голови Корюківської районної державної адміністрації Чернігівської області.

Читайте також:
Окупанти захопили село Прогрес на Донеччині, – DeepState Окупанти захопили село Прогрес на Донеччині, – DeepState
Дніпропетровщина та Житомирщина стали лідерами за кількістю порушень графіків відключення світла Дніпропетровщина та Житомирщина стали лідерами за кількістю порушень графіків відключення світла
На Чернігівщині чоловік погрожував підірвати будинок із родичами всередині На Чернігівщині чоловік погрожував підірвати будинок із родичами всередині
В Україні можуть значно зрости податки В Україні можуть значно зрости податки