USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

На Чернігівщині чоловік погрожував підірвати будинок із родичами всередині

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років
Чоловік погрожував підірвати будинок зі своїми рідними
Чоловік погрожував підірвати будинок зі своїми рідними
Джерело: Нацполіція

У Ніжинському районі Чернігівщини чоловік погрожував підірвати будинок зі своїми рідними. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

"Вдень 18 липня на спецлінію поліції "102" зателефонував громадянин, який назвався мешканцем м. Бахмач. Чоловік заявив, що має образу на рідних і готовий підірвати будинок разом з усіма, хто всередині. Не пошкодує навіть малих дітей. Начебто, має для цього достатньо засобів, і все уже замінував", – йдеться в повідомленні.

Одразу після цього поліцейські вирушили на місце події. Вони встановили, що 37-річний чоловік справді має чимало тротилу, проте мінування не проводив. Правоохоронці вилучили у зловмисника 12 тротилових шашок по 200 грамів кожна, загальною вагою 2,4 кг. Походження вибухівки встановлюється.

Відкриток кримінальні справи за статтями:

  • за ч. 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками);
  • за ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

У зловмисника вилучено 2,4 кг тротилу. Самого горе-підривника поліцейські затримали до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в Олександрії, що на Кіровоградщині 50-річний чоловік ганявся за дружиною і погрожував їй гранатою. Станом на понеділок, 15 липня він затриманий і очікує обрання йому запобіжного заходу на час слідства.

Читайте також:
Викрадали людей і займалися розбійними нападами: У Запоріжжі затримано групу здирників Викрадали людей і займалися розбійними нападами: У Запоріжжі затримано групу здирників
Отруєна вода з Сейму наближається до Чернігова Отруєна вода з Сейму наближається до Чернігова
В Україні з 26 серпня запрацюють 43 нові камери фіксації швидкості В Україні з 26 серпня запрацюють 43 нові камери фіксації швидкості
За ув'язнення українців за нескоєні злочини: В Україні оголосили підозру так званим судді та слідчим генпрокуратури За ув'язнення українців за нескоєні злочини: В Україні оголосили підозру так званим судді та слідчим генпрокуратури "ДНР"