USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

OpenAI заборонила використовувати її ШІ в політичних кампаніях і передвиборчих перегонах

Заборонено використовувати інструменти OpenAI, щоб перешкоджати голосуванню або спотворювати процес голосування
OpenAI
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Компанія OpenAI оновила свої правила та заборонила користувачам і розробникам застосовувати її інструменти у виборчих кампаніях та лобіюванні. Про це повідомлено у блозі OpenAI.

Відповідно до оновлень, користувачам і розробникам інструментів ChatGPT, Dall-e та інших інструментів OpenAI тепер заборонено використовувати інструменти компанії, щоб видавати себе за кандидатів або органи місцевого самоврядування. Заборонено використовувати інструменти OpenAI для виборчих кампаній або лобіювання, щоб перешкоджати голосуванню або спотворювати процес голосування.

"Захист чесності виборів вимагає співпраці з усіх куточків демократичного процесу, і ми хочемо переконатися, що наші технології не використовуються таким чином, щоб підірвати цей процес", – йдеться у дописі.

OpenAI зазначила, що почне застосувати криптографічний стандарт для кодування інформації про походження зображень, створених за допомогою інструменту Dall-E 3.

Компанія також заявила, що випустить інструмент виявлення зображень, за допомогою якого люди зможуть дізнатися, чи було зображення створене Dall-E. Спершу OpenAI надасть його в користування журналістам, платформам та дослідникам для отримання відгуків.

Користувачам чат-бота ChatGPT обіцяють отримання новин у реальному часі. Результати відповідей на запити міститимуть посилання на статті та функції, які наразі не відображаються за умовчанням у програмі. Компанія уточнила, що "все більше інтегрується з існуючими джерелами інформації".

Раніше ми писали, що штучний інтелект інтегрується в бізнес по всьому світу з надзвичайною швидкістю. Такий розвиток технологій штучного інтелекту може призвести до того, що майже 40–60% робочих місць в усьому світі будуть автоматизовані за допомогою ШІ.

Повідомлялося і те, що YouTube розробляє інструмент штучного інтелекту, який імітуватиме голоси відомих співаків.

Також штучний інтелект допомагатиме в розмінуванні території України.

Читайте також:
Нову Каледонію сколихнули протести проти французького конституційного законопроєкту про місцеві вибори Нову Каледонію сколихнули протести проти французького конституційного законопроєкту про місцеві вибори
Зеленський залишиться легітимним президентом після 21 травня, – Мін'юст Зеленський залишиться легітимним президентом після 21 травня, – Мін'юст
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Сполучені Штати визнають Путіна президентом Росії, – Держдеп Сполучені Штати визнають Путіна президентом Росії, – Держдеп