USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Окупанти з мінометів обстріляли прикордоння Чернігівщини, є загиблий

Вогонь окупанти вели зі 120-мм міномета
Чернігівська область
Джерело: відкриті джерела
Російські війська обстріляли прикордонне село Городище Чернігівської області. Один місцевий житель загинув. Про це повідомляє оперативне командування "Північ".

Обстріл стався приблизно о 12:20, ймовірно, з міномета 120 мм. Унаслідок обстрілу загорівся один приватний будинок та загинув житель Городища.

Військові нагадують, що відвідування прикордонної смуги є небезпечним для життя та закликають переміститися вглиб території не менше ніж на 20 кілометрів.

Раніше

Російські війська відступили з Чернігівської області рік тому. Однак окупанти зберігають присутність на російсько-українському кордоні та регулярно обстрілюють прикордоння.

Новини за темою: Чеський медик-волонтер отримав серйозні поранення внаслідок російського обстрілу на Донбасі

Українське оперативне командування "Північ" заявило, що українська розвідка раніше зафіксувала російські колони з військовою технікою без розпізнавальних знаків й особовим складом, одягненим у форму, що нагадує ту, яку носять українські військові, в райони поблизу кордону з Чернігівською областю.

Командування заявило, що метою цих операцій під неправдивим прапором буде звинувачення українських сил у порушенні територіальної цілісності незазначеної країни, що, найімовірніше, стосується Білорусі.

Читайте також:
10 великих перемог України за рік повномасштабної війни з Росією 10 великих перемог України за рік повномасштабної війни з Росією