USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 6 4 6 0 (+1160)
USD
НБУ
39.36
Готівка
39.75
EUR
НБУ
42.40
Готівка
42.90

Окупанти готують план можливої евакуації працівників "Росатому" на ЗАЕС, – підпілля

Колаборантів і завезених росіянами працівників попередили, що незабаром може початися примусова евакуація
ЗАЕС

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Окупанти готують попередній план евакуації працівників "Росатому" на захопленій Запорізькій атомній електростанції в Енергодарі. Про це інформують у Центрі національного спротиву.

"Колаборантів і завезених росіянами працівників "Росатому" на станцію попередили, що незабаром може розпочатися примусова евакуація, і тому вони мають надати список родичів і бути готовими виїхати за першим сигналом", – ідеться в повідомленні.

У ЦНС також нагадують, що росіяни продовжують викрадати працівників станції для "профілактичних бесід" у катівнях, щоб ті брали паспорти РФ.

Так, ворог створив "кишенькову" профспілку, до якої примусово мають приєднатися всі працівники станції, а для вступу необхідно отримати російський паспорт. Усіх незгодних вивозять і катують.

Ситуація на ЗАЕС

Раніше стало відомо, що МАГАТЕ більше не розглядає створення демілітаризованої зони навколо окупованої росіянами Запорізької атомної електростанції.

"Створення демілітаризованої зони навколо атомної станції в Запоріжжі принесе додаткові складнощі, наприклад, надзвичайно важко буде здійснювати процес верифікації – в одній милі (близько 1,6 км) від демілітаризованої зони територія буде надзвичайно мілітаризованою. Тому ми більше не розглядаємо цей варіант", – сказав гендиректор агентства Рафаель Гроссі.

Читайте також:
Над ядерними реакторами т.о. ЗАЕС росіяни використовують дрони-камікадзе Над ядерними реакторами т.о. ЗАЕС росіяни використовують дрони-камікадзе
В окупантів зростає рівень дезертирства. Лише в одному окрузі Росії налічується понад 18 тис. військових-дезертирів В окупантів зростає рівень дезертирства. Лише в одному окрузі Росії налічується понад 18 тис. військових-дезертирів
Переведення всіх енергоблоків ЗАЕС у стан Переведення всіх енергоблоків ЗАЕС у стан "холодного зупину": Експерт пояснив, як це вплинуло на ситуацію на станції
Росія готує чергову провокацію на ЗАЕС, – Генштаб Росія готує чергову провокацію на ЗАЕС, – Генштаб