USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Очільники Міноборони США та Британії обговорили подальшу підтримку України

Також вони говорили й про інші виклики безпеці, які стоять перед країнами та НАТО
США - Британія
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Міністр оборони США Ллойд Остін зустрівся зі своїм британським колегою Грантом Шаппсом. Зокрема, під час зустрічі вони обговорили спільну подальшу допомогу Україні. Про це йдеться на офіційному сайті Пентагона.

"Я з нетерпінням чекаю на обговорення шляхів, за допомогою яких ми можемо продовжувати зміцнювати спроможність України захищати свою суверенну територію", – сказав Остін.  

Він додав, що Сполучені Штати Америки та Велика Британія продовжують "стояти разом з Україною", оскільки вторгнення Росії триває. 

Також глави Міноборони США та Британії обговорювали ескалацію атак пов'язаних з Іраном груп бойовиків на американські війська на Близькому Сході, незаконні напади угруповання хуситів на міжнародне судноплавство в Червоному морі, а також зусилля з доставки гуманітарної допомоги до Гази, йдеться у матеріалі.

На тлі низки викликів безпеці Остін сказав, що "особливі стосунки між Сполученими Штатами та Великою Британією міцні як ніколи". 

Раніше директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що на Україну чекає важкий рік у війні з Росією, тож припинення американської допомоги Києву було б помилкою "історичного масштабу".

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн
Кешбек за купівлю українських товарів може запрацювати вже у вересні Кешбек за купівлю українських товарів може запрацювати вже у вересні
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону