USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Очільники Міноборони США та Британії обговорили подальшу підтримку України

Також вони говорили й про інші виклики безпеці, які стоять перед країнами та НАТО
США - Британія
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Міністр оборони США Ллойд Остін зустрівся зі своїм британським колегою Грантом Шаппсом. Зокрема, під час зустрічі вони обговорили спільну подальшу допомогу Україні. Про це йдеться на офіційному сайті Пентагона.

"Я з нетерпінням чекаю на обговорення шляхів, за допомогою яких ми можемо продовжувати зміцнювати спроможність України захищати свою суверенну територію", – сказав Остін.  

Він додав, що Сполучені Штати Америки та Велика Британія продовжують "стояти разом з Україною", оскільки вторгнення Росії триває. 

Також глави Міноборони США та Британії обговорювали ескалацію атак пов'язаних з Іраном груп бойовиків на американські війська на Близькому Сході, незаконні напади угруповання хуситів на міжнародне судноплавство в Червоному морі, а також зусилля з доставки гуманітарної допомоги до Гази, йдеться у матеріалі.

На тлі низки викликів безпеці Остін сказав, що "особливі стосунки між Сполученими Штатами та Великою Британією міцні як ніколи". 

Раніше директор ЦРУ Вільям Бернс заявив, що на Україну чекає важкий рік у війні з Росією, тож припинення американської допомоги Києву було б помилкою "історичного масштабу".

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог Україна програє інформаційну війну, - політтехнолог
Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет Окупанти впроваджують у школах ТОТ України новий пропагандистський предмет
Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат Дані в ТЦК у будь-якому разі доведеться оновлювати, а за невиконання - штраф від 17 тис. грн, - адвокат