USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Німеччина розробила план на випадок війни

Служба зайнятості може зобов'язати громадян віком від 18 років і старше працювати у сфері догляду за хворими, на пошті, в пекарнях тощо
війська Німеччини
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Уряд Німеччини розробив план на випадок війни. Про це пише Bild.

План називається "Рамкова директива щодо загальної оборони". У документі прописано заходи, які мають бути вжиті під час військового конфлікту. Зокрема, у разі війни громадяни можуть бути призвані в армію в будь-який час.

У такому випадку війська НАТО мають бути перекинуті через усю країну на східний фланг, де також перебуватимуть сили Бундесверу. А влада може зобов'язати компанії виробляти товари тільки для потреб оборони.

У документі зазначається, що влада може віддати наказ про термінову евакуацію з деяких районів країни. При цьому заборонено розділяти сім'ї.

Підвали, паркінги і станції метро мають використовуватися як тимчасові бункери для населення.

Поки Німеччина вестиме війну, Бундестаг не повинен розпускатися. Лікарні мають бути готові до раптового напливу великої кількості пацієнтів протягом тривалого періоду часу.

Служба зайнятості може зобов'язати громадян віком від 18 років і старше працювати у сфері догляду за хворими, на пошті, в пекарнях тощо.

План НАТО на випадок війни

Також план на випадок війни розробив Північноатлантичний альянс і вже готує "сухопутні коридори" для американських військ.

За попереднім планом, військові Сполучених Штатів Америки висадяться в голландських портах, а потім поїздами поїдуть через Німеччину до Польщі. У разі вторгнення Росії до країн блоку війська США прибудуть до порту Роттердам, а потім будуть відправлені на схід.

Якщо сили НАТО, які заходитимуть з Нідерландів, постраждають від російського бомбардування або сили Москви знищать північноєвропейські порти, блок збирається зосередитися на портах Італії, Греції та Туреччини. З італійських портів американські війська можуть прямувати по суші через Словенію, Хорватію до Угорщини, яка має спільний кордон з Україною.

Читайте також:
У НАТО погодили виділити в наступному році військову допомогу Україні на 40 млрд євро У НАТО погодили виділити в наступному році військову допомогу Україні на 40 млрд євро
Зеленський Зеленський "втомився" від Шмигаля і збирається його звільнити
Китай з Росією розробляють безпілотник схожий на Shahed Китай з Росією розробляють безпілотник схожий на Shahed
В Україні дозволили збільшувати бронь від мобілізації для чиновників і працівників держпідприємств В Україні дозволили збільшувати бронь від мобілізації для чиновників і працівників держпідприємств