USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

НАЗК знайшло понад 7,1 млн гривень необґрунтованих активів у посадовця ДБР та його дружини-прокурорки

Подружжя набуло у власність активи загальною вартістю 7,7 мільйона гривень
гривні
Джерело: відкриті джерела
Національне агентство з питань запобігання корупції виявило понад 7,1 млн гривень необґрунтованих активів, які належать одному з керівників структурних підрозділів Держаного бюро розслідувань та його дружині-прокурорці. Про це повідомляють пресслужби НАЗК та САП.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура уточнює, що йдеться про чоловіка з начальницького складу центрального апарату ДБР, дружина якого є прокурором відділу прокуратури Вінницької області. Працівник Державного бюро розслідувань у період набуття необґрунтованих активів працював в органах Нацполіції України.

Подружжя упродовж 2019–2020 років набуло у власність активи загальною вартістю 7,7 мільйона гривень. Це – садовий будинок, дві квартири в центрі Києва і паркомісце.

Під час аналізу їх майнового стану та доходів НАЗК з’ясувало, що різниця між набутими активами і їх законними доходами склала понад 7,1 мільйона гривень. Тож прокурор САП звернувся до Вищого антикорупційного суду з вимогою визнати ці активи необґрунтованими та стягнути їх в дохід держави.

Читайте також:
Мер Дніпра Філатов став рідше лаятися в соцмережах після скарги активістів у НАЗК Мер Дніпра Філатов став рідше лаятися в соцмережах після скарги активістів у НАЗК
Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру
Нардепа від Нардепа від "Слуги народу" Андрія Клочка підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн гривень
У колишнього генерала СБУ Наумова знайшли необґрунтованих активів на 33 млн гривень У колишнього генерала СБУ Наумова знайшли необґрунтованих активів на 33 млн гривень