USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Навального поховають 1 березня на Борисівському кладовищі в Москві

Навальний помер 16 лютого у виправній колонії в Росії
Олексій Навальний
Олексій Навальний
Джерело: відкриті джерела

Російського опозиціонера Олексія Навального поховають 1 березня на Борисівському цвинтарі в Москві. Про це поінформувала його речниця Кіра Ярмиш.

"Похорон відбудеться на Борисівському кладовищі", – написала Ярмиш у соцмережі X.

Також вона повідомила, що відспівувати політика будуть в церкві ікони Божої Матері "Утамуй мої печалі" у Мар’їно 1 березня о 14.00, і закликала приходити завчасно.

Що відомо про смерть Навального?

16 лютого управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Ямало-Ненецькому автономному округу повідомило про те, що Навальний помер у виправній колонії "Полярний вовк" у селищі Харп.

Зазначалося, що під час прогулянки Навальний нібито відчув себе погано, після чого практично одразу знепритомнів.

ЗМІ повідомляли, що причиною смерті нібито став тромб.

19 лютого матір опозиціонера Людмила Навальна приїхала до моргу в Салехарді, де мало б зберігатися тіло її сина, але ні її, ні адвокатів не пустили. За кілька днів вона заявила, що їй погрожують поховати тіло сина в колонії, якщо вона не погодиться на таємний похорон. 

24 лютого тіло Навального все ж передали його матері.

Раніше Московський суд засудив терориста Ігоря Стрєлкова (Гіркіна), що воював проти України з 2014 року, до чотирьох років колонії.

Читайте також:
У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро
Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW
"Мінус" тральщик "Ковровец": Знищено ще один корабель Чорноморського флоту РФ
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам