USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90
Втрати росіян: 6 5 9 2 2 0 (+1280)
USD
НБУ
41.22
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.52
Готівка
45.90

Завдавав ударів по голові та шиї: У Німеччині афганець напав із ножем на українку

Інцидент стався у Франкфурті, 41-річну жінку вдалося врятувати
Поліція Німеччини
Джерело: відкриті джерела

На березі річки Майн у Франкфурті 19-річний афганець із ножем напав на українку. Він завдав їй кілька ударів, зокрема по голові та шиї. Про це повідомляє Tagesschau.

Як пише видання, 41-річна жінка сиділа на лавці в парку на березі річки Майн, коли чоловік напав на неї ззаду. Постраждала не була знайома зі злочинцем і поки незрозуміло, які мотиви він переслідував.

За даними поліції, нападник кілька разів ударив свою жертву ножем по голові та шиї. Спочатку жінці вдалося вирватися з рук чоловіка і втекти. Однак вона спіткнулася і впала. Потім злочинець наздогнав її і знову кілька разів ударив жінку, яка лежала на землі.

За даними поліції, на місце прибігли люди, але чоловікові вдалося втекти.

Постраждалу з порізами доставили до лікарні. Унаслідок нападу вона дістала серйозні, але небезпечні для життя поранення.

Пізніше злочинця вдалося затримати, він уже перебуває під вартою. Для пошуку підозрюваного поліцейські використовували вертоліт. За інформацією свідків, його знайшли в кущах.

Новини за темою: Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові


У поліції поки що не знають, чи був це релігійний, політичний акт або ж насильницький акт злочину.

На інцидент уже встигла відреагувати влада міста, назвавши напад "огидним актом". Там закликали притягнути злочинця до відповідальності та з'ясувати його мотиви.

Не перший напад на українців у Німеччині

В травні у місті Дортмунд Рейнсько-Рурського регіону Німеччини з ножем напали на 15-річного українця. За попередніми даними, хлопець з двома друзями розпочали розмову з двома дівчатами й це, ймовірно, не сподобалося групі молодиків, які знаходились неподалік.

Тоді між юнаками розпочалася бійка, під час якої один з них завдав кілька ножових поранень неповнолітньому українцю.

А у лютому в Дюссельдорфі невідомі вбили 17-річного баскетболіста юнацьких збірних України Володимира Єрмакова. Убивство сталося на національному ґрунті. Єрмаков і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду ART Giants (U-19) з Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці просто за те, що вони українці.

Читайте також:
Від початку повномасштабного вторгнення від мін потерпіла понад тисяча цивільних українців Від початку повномасштабного вторгнення від мін потерпіла понад тисяча цивільних українців
Поїхали на відпочинок: У Греції потонули дві українки Поїхали на відпочинок: У Греції потонули дві українки
У Норвегії скасували отримання тимчасового захисту для біженців із шести областей України У Норвегії скасували отримання тимчасового захисту для біженців із шести областей України
Понад 14 тисяч цивільних українців утримує РФ у своїх тюрмах Понад 14 тисяч цивільних українців утримує РФ у своїх тюрмах