USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

На телеканалі Ukraine World News стартує ексклюзивний оригінальний мультсеріал "20 Майклів"

Автор ідеї та сценарист Валерій Жидков, а також мультиплікатори Творчого Об'єднання "Видиво" створили проєкт, основна мета якого – довести, що будь-яке зло буде покаране. Так, в одній із серій головний герой вб’є російського диктатора Володимира Путіна
20 майклів
Джерело: Ukraine World News

У березні на глядачів телеканалу Ukraine World News очікує прем’єра – фантастично-гумористичний оригінальний мультсеріал "20 Майклів". 

"Є теорія, що у кожного з нас є абсолютний двійник. В тебе теж. Ви нібито схожі як дві краплі води, але не здогадуєтесь про існування один одного. Ми знайшли можливість пересуватися між тілами своїх копій. Ким та де б вони не були. Так ось, ця теорія зовсім не теорія", – вважає один із головних героїв мультсеріалу український вчений Майкл. 

Джерело: Ukraine World News

У тому, що це не теорія, зможе впевнитись кожен наш глядач, який спостерігатиме за пригодами Майкла та його колеги-професора. 

Автор ідеї та сценарист Валерій Жидков, а також мультиплікатори Творчого Об'єднання "Видиво" створили проєкт, основна мета якого – довести, що будь-яке зло буде покаране. Так, в одній із серій головний герой вб’є російського диктатора Володимира Путіна, а в іншій – розбереться, що не так з Ілоном Маском (його вкрали інопланетяни).

Джерело: Ukraine World News

Прем’єра мультсеріалу на телеканалі Ukraine World News – у п’ятницю, 10 березня, о 19:40. 

Ukraine World News – це новий український телеканал, який зараз доступний для перегляду на YouTube.

Ukraine World News має свій сайт https://uworld.news/ 

Телеграм-канал https://t.me/UWN_news. 

YouTube https://www.youtube.com/@ukraineworldnews/

Facebook https://www.facebook.com/uaworldnews/

Instagram https://www.instagram.com/uworld.news/

Tiktok https://www.tiktok.com/@ukraineworldnews

Теги: UWN
Читайте також:
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт
"Вони – моє найкраще рішення в житті": Могилевська розповіла, як донечки змінили її життя