USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35
Втрати росіян: 6 8 1 5 8 0 (+1350)
USD
НБУ
41.28
Готівка
41.55
EUR
НБУ
44.81
Готівка
45.35

На Сумщині через обстріли загинули троє енергетиків

Обставини загибелі цивільних з'ясовуються
електроенергія
Джерело: відкриті джерела
Сьогодні, 19 травня, приблизно опівдні в Юнаківській громаді Сумської області внаслідок обстрілів загинули троє цивільних. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Деталей обстрілу там не назвали. В ОВА уточнили, що обставини загибелі цивільних з'ясовуються.

Своєю чергою у Міненерго поінформували, що під час огляду лінії електропередачі загинули троє енергетиків, працівників АТ "Сумиобленерго".

Перед цим в ОВА писали, що у ніч проти 19 травня та зранку росіяни здійснили сім обстрілів прикордоння – зафіксовано 28 вибухів. Обстрілів зазнали Середино-Будська, Юнаківська та Путивльська громади.

По Середино-Будській громаді окупанти били з артилерії – там зафіксували вісім вибухів. Також був обстріл з АГС – 10 вибухів.

Новини за темою: Нічний обстріл України: Ворог завдав удару по об'єкту енергетичної інфраструктури

По Юнаківській громаді росіяни здійснили мінометний обстріл – було п'ять вибухів, а по Путивльській – обстріл з АГС, також п'ять вибухів.

Читайте також:
СБУ затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував удари по Вінниччині і Сумщині СБУ затримала дезертира, який на замовлення російської розвідки коригував удари по Вінниччині і Сумщині
У ДПСУ розповіли, чи справді ворожі ДРГ вчора намагались прорвати кордон на Сумщині У ДПСУ розповіли, чи справді ворожі ДРГ вчора намагались прорвати кордон на Сумщині
Жителя Сумщини судять за саморобну зброю, яку він зробив для захисту свого села на початку війни Жителя Сумщини судять за саморобну зброю, яку він зробив для захисту свого села на початку війни
Депутат Сумської облради застрелив людину Депутат Сумської облради застрелив людину