USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

На Сумщині через обстріли загинули троє енергетиків

Обставини загибелі цивільних з'ясовуються
електроенергія
Джерело: відкриті джерела
Сьогодні, 19 травня, приблизно опівдні в Юнаківській громаді Сумської області внаслідок обстрілів загинули троє цивільних. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Деталей обстрілу там не назвали. В ОВА уточнили, що обставини загибелі цивільних з'ясовуються.

Своєю чергою у Міненерго поінформували, що під час огляду лінії електропередачі загинули троє енергетиків, працівників АТ "Сумиобленерго".

Перед цим в ОВА писали, що у ніч проти 19 травня та зранку росіяни здійснили сім обстрілів прикордоння – зафіксовано 28 вибухів. Обстрілів зазнали Середино-Будська, Юнаківська та Путивльська громади.

По Середино-Будській громаді окупанти били з артилерії – там зафіксували вісім вибухів. Також був обстріл з АГС – 10 вибухів.

Новини за темою: Нічний обстріл України: Ворог завдав удару по об'єкту енергетичної інфраструктури

По Юнаківській громаді росіяни здійснили мінометний обстріл – було п'ять вибухів, а по Путивльській – обстріл з АГС, також п'ять вибухів.

Читайте також:
Наводила російські авіабомби на Сумщину: Затримано агентку ФСБ Росії Наводила російські авіабомби на Сумщину: Затримано агентку ФСБ Росії
На Харківщині та Сумщині відновили доступ до сигналу українського радіо й ТБ майже на всіх обʼєктах після недавньої атаки РФ На Харківщині та Сумщині відновили доступ до сигналу українського радіо й ТБ майже на всіх обʼєктах після недавньої атаки РФ
На Харківщині та Сумщині є перебої в роботі ТБ і радіо після атак РФ: Що нині зі зв'язком в регіонах та як скористатися альтернативними засобами комунікації? На Харківщині та Сумщині є перебої в роботі ТБ і радіо після атак РФ: Що нині зі зв'язком в регіонах та як скористатися альтернативними засобами комунікації?
Окупанти обстріляли Сумщину кульковими бомбами: У поліції попереджають про їхню небезпеку. Фото Окупанти обстріляли Сумщину кульковими бомбами: У поліції попереджають про їхню небезпеку. Фото