USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Депутат Сумської облради застрелив людину

Від отриманого вогнепального поранення 46-річний потерпілий помер на місці події
На Сумщині депутат облради застрелив людину
На Сумщині депутат облради застрелив людину
Джерело: Офіс Генерального прокурора

Депутат Сумської обласної ради отримав підозру за фактом умисного вбивства майстра лісу. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Сумщини.

Слідство встановило, що подія сталась 21 червня близько 19:00 год на території мисливського господарства "Північний ліс", що розташоване в с. Заріччя Конотопського району.

"Під час пристрілки власного мисливського карабіну депутат, замість встановленої мішені, вистрілив у працівника лісництва, який перебував у зоні ведення вогню", – йдеться в повідомленні.

Від отриманого вогнепального поранення 46-річний потерпілий помер на місці події.

Наразі підозрюваний перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше

Нагадаємо, 29 серпня патрульні у середмісті Дніпра зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Після зупинки один з пасажирів Джумберо Силогава почав поводитися агресивно і напав на патрульних. В результаті сталася стрілянина, під час якої чоловік помер на місці. 

Через деякий час патрульна поліція оприлюднила відео з бодікамер патрульних. На ньому було видно, що авто було зупинене за порушення правил ПДР. Причому під час кермування водієм був саме чоловік, який пізніше накинувся на копів.

Коли авто зупинили патрульні, на водійському місці опинилась його дівчина.

Поліцейські ввічливо пояснили причину зупинки і попросили показати документи. Однак чоловік вийшов з машини і почав лаятися у бік патрульних, а потім агресивно кинувся на них. В результаті жінка-патрульна отримала серйозні травми обличчя, а патрульний Звонков, якого чоловік жбурнув на землю, вихопив пістолет і тричі вистрілив у пасажира авто.

Вже після смерті експертиза з'ясувала, що померлий був у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також:
Понад 110 українських військових стратили росіяни, – Офіс генпрокурора Понад 110 українських військових стратили росіяни, – Офіс генпрокурора
Казахстанський журналіст-опозиціонер Айдос Садиков помер у лікарні після замаху Казахстанський журналіст-опозиціонер Айдос Садиков помер у лікарні після замаху
Жителя Сумщини судять за саморобну зброю, яку він зробив для захисту свого села на початку війни Жителя Сумщини судять за саморобну зброю, яку він зробив для захисту свого села на початку війни
Сховала тіло у валізу і залила бетоном: У Кривому Розі мати жорстоко вбила свою доньку і оголосила про її зникнення Сховала тіло у валізу і залила бетоном: У Кривому Розі мати жорстоко вбила свою доньку і оголосила про її зникнення