USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

У ДПСУ розповіли, чи справді ворожі ДРГ вчора намагались прорвати кордон на Сумщині

Певна активність ворога на прикордонні зберігається, проте вона значно менша, ніж це було раніше
Андрій Демченко
Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі медіапроєкту Ukraine World News
Джерело: UWN

У соцмережах почала ширитись інформація, що російські диверсійно-розвідувальні групи вчора намагались прорвати кордон у Сумській області. Проте у Державній прикордонній службі відреагували на цю інформацію та зазначають, що за останній час прориву кордону не було. Про це розповів речник ДПСУ Андрій Демченко, передає Hromadske.

У відомстві зазначили, що певна активність ворога на прикордонні все ж зберігається, проте вона значно менша, ніж це було раніше.

Чому ДРГ намагаються прорвати кордон?

Демченко зазначив, що насамперед ДРГ намагаються встановити місця перебування українських військових чи здійснити диверсійні дії, направлені на ураження Сил оборони.

Українські воїни ж роблять все необхідне, щоб упереджувати спроби заходу диверсантів.

Що кажуть в Генштабі?

Там зазначають, що на кордоні з Чернігівською та Сумською областями окупанти зберігають військову присутність, обстрілюють населені пунктів з території РФ, проводять диверсійно-розвідувальну діяльність України.

Майже вздовж всієї лінії зіткнення тривають бої. Українські воїни стримують ворожі атаки. Веде, виснажуючи сили противника, бойову роботу наша артилерія, розвідка, авіація та безпілотні системи.

Читайте також:
Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт "Коаліції дронів"
У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони
У Вовчанську точаться бої всередині багатоповерхівок У Вовчанську точаться бої всередині багатоповерхівок
Польща допоможе збивати російські ракети над Україною, щоб захистити АЕС Польща допоможе збивати російські ракети над Україною, щоб захистити АЕС