USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 2 9 8 0 (+1040)
USD
НБУ
39.47
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.18
Готівка
43.00

Михайло Грицкан та телеканал Ukraine World News розпочинають Всеукраїнський благодійний тур для збору коштів на ЗСУ

Воля

Всеукраїнський благодій тур "Воля" триватиме з 24 травня по 28 червня

Джерело: Ukraine World News

Заслужений артист України Михайло Грицкан та телеканал Ukraine World News 24 травня розпочинає Всеукраїнський благодійний тур для збору коштів на підтримку Збройних сил України.

Головна мета Великого благодійного туру незламною країною "Воля" – це допомога ЗСУ та людям, які втратили житло.

Михайло Грицкан під час туру проводитиме аукціони, щоб зібрати 500 тисяч гривень на дрони для навчального центру аеророзвідки та 300 тисяч гривень для 46-ї десантно-штурмової бригади, а також гроші для 10-ї гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

З 24 травня Михайло Грицкан відвідає понад 40 міст. Для кожного із них обрав головну пісню, яку саме – тримає в секреті. Лише говорить: "Уже знаю, яку пісню співатиму після перемоги у Севастополі".

З перших днів концертного туру до Михайла Грицкана приєднається народна артистка України Катерина Бужинська. Разом вони відвідають сім міст – Хмельницький, Вінницю, Чернівці, Коломию, Львів, Трускавець, Івано-Франківськ.

З 5 червня Михайло Грицкан вже продовжить тур у сольному форматі. Шанувальники зустрінуться з ним на сценах Кременчука, Дніпра, Кропивницького, Черкас, Одеси та Києва.

"Ми, українці, здивували світ. Для нас головне – не зібрати мільйон, а головне – відчути, що кожна гривня наближає перемогу або стала цеглиною нового будинку", – так Михайло Грицкан пояснює, що мотивує всю країну допомагати.

Генеральним партнером Великого благодійного туру незламною країною "Воля" є телеканал Ukraine World News, власником якого є український бізнесмен та меценат Віталій Кропачов.

Партнерами проєкту також виступили радіо "П’ятниця", мережа автозаправних станцій Stels та квитковий сервіс "Квартал-Концерт".

Слава Україні!

Слава ЗСУ!

Читайте також:
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт
"Вони – моє найкраще рішення в житті": Могилевська розповіла, як донечки змінили її життя