USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Мудрик, Довбик, Забарний та Трубін потрапили до бази ухилянтів

Усі п'ять українських футболістів перейшли з українських клубів до закордонних під час війни
Артем Довбик та Михайло Мудрик
Артем Довбик та Михайло Мудрик
Джерело: відкриті джерела

Міністерство молоді та спорту України підготувало список із 304 атлетів, які залишилися за кордоном, хоча були зобов'язані повернутися після зборів чи змагань.

До списку потрапили і гравці національної збірної України з футболу: Артем Довбик, Віктор Циганков, Михайло Мудрик, Анатолій Трубін та Ілля Забарний.

Усі п'ять українських футболістів перейшли з українських клубів до закордонних під час війни, яку розпочала Росія на території України.

Довбик та Циганков виступають за іспанську "Жирону". Контракт Артема розрахований до 30 червня 2028 року, а угода Віктора – до 30 червня 2027 року.

Мудрик і Забарний грають за клуби АПЛ: "Челсі" та "Борнмут" відповідно. У Михайла контракт до літа 2031 року, в Іллі – до літа 2028 року.

Трубін захищає ворота португальської "Бенфіки". У Анатолія угода з "орлами" діє до літа 2028 року.

Теги: футбол
Читайте також:
"Радий грати у команді, яка розвиває футбол і допомагає країні", – Мілевський увійшов до медіафутбольного клубу IGNIS
УАФ і кілька футбольних клубів отримали статус критично важливих в особливий період: Співробітники зможуть отримати бронь від мобілізації УАФ і кілька футбольних клубів отримали статус критично важливих в особливий період: Співробітники зможуть отримати бронь від мобілізації
Офсайди фіксуватимуть по-новому? Футбольні правила можуть знову змінити Офсайди фіксуватимуть по-новому? Футбольні правила можуть знову змінити
Пілотний проєкт міжнародних товариських матчів ФІФА розпочнеться в березні Пілотний проєкт міжнародних товариських матчів ФІФА розпочнеться в березні